![]() |
Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda Mozambide Uygulanan Migren tedavisi tıbbın yapamadığını yapıyor Migren hastaları kesinlikle izlenmeli [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda gülümseyen000m20m20 yazık adama migreni geç bunda böyle tümör bile çıkar gülümseyen000 |
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda Biz tıbben daha çare bulamadık Ama Afrikada işi çözmüşler kafasına gelen her tokatta hücre sayıları azaldığı için ağrı ve benzeri şeyleri hissetmez kısa yoldan çözüm |
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda Ya vuran vuruyorda durana ne demeli kuzu gibi duruyor maşallah |
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda böyle tedavimi olur abim ya adam migrenim gitsin diye beyin hücrelerinden oldu yazık =) |
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda Migren hastaları iki kere düşünme ihtiyacı hissedecek bu tedavi uygulamasına binaenm20 |
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda Adamın ses tonu değişti ağladı bende başlığı görünce sevinmiştim :) muhterem bir miğren hastası olarak bu şamarın altında ağrı nöbetlerini tercih ederim :) her kalp atışında beyne basınç uygulanıyor o ağrı berbat bir ağrı adam hem hasta hem o şamarlar cidden miğren hastasıysa valla üzüldüm adama ama bi yandanda güldüm inanç ve pskolojik olarak demekki yitiksevda abi bu adamları tanıyosan dede sülük uygulasınlar :) |
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda Kendileri mozambiden akrabalarım olurlar onlarla irtibata geçeyim M etafizik gerilim ile bide sülüğü denesinler Ablamızın önerisi diyerekten :) |
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda Alıntı:
|
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda Ben o kadar acımasız olamam ablam resmen hücrelerin tamamını öldürdü o tokatlar Gülüyoruzda gerçekten ibret alınması gereken bir hal çaresizlik insanlara neler yaptırıyor |
|
|
|
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda bi an aklıma türkiyede müritlerini terbiye eden bazı bazı bazı tasavuf şeyhleri geldi de. hayal işte. kimse sataşmasın bana ltfn52 |
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda gülümseyen000))hakketen çaresizlik neler yaptryo insana dedirtiyodüşünceli000 ..iki şey merak ettim ; sürekli tekrarladıkları cümle ne acaba ( anlamı?) ..bir de en sonda ağlıyo mu gülüyo mu şamarı yiyen..çözemedim?. |
oluyo demek ki(gülümseyen000))) hayal işte çay-kahve000 |
|
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda hanımda bu derde muptela.. bunu uygulasak kadın ölür yaw :) |
abi sakınnnn gülümseyen000Ağzı-Açık000 |
Cevap: Müjde Migren Tedavisi Bulundu Sonunda gülümseyen000 ya arkadaşlar alemsiniz bir migren hastası olarak hemen başlık dikkatimi çekti ama ben almasam bu uygulamayı çünkü uygulayana çok pis bende uygularım daaa birazdan fazla sinir var + migren atağı gelmiş Allaaaahhh gülümseyen000 gülümseyen000 |
Cevap: Migren tedavisi Bulundu .) güzel tedavi kes kurtul gibi :) |
uygulamaya gerek yok,migreni olana izletmek yeterli olur herhaldegülümseyen000 |
Tıp teknoloji bilim ilerledi. İlaçlar aşılar sektör çok gelişti.Ne olur migrenede çare bulundu deyin ne olur :)) Parolla çıktığım yolda kendisiyle ciddi bir tanışıklık yaşadım.)) Basit bir ağrı sandım şiddetinden mide, göz, ses, renk görüntü frekanslarım kaydı. Allah kronik migren çekenlere bol sabır sıhhat versin. Şu aşamaya gelinirmiş resmen :)) |
Allah düşmanıma vermesin. Son kafa bükücüler bunlar. Kafam acıdi izlerken7638jk4 |
SAAT: 09:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.