![]() |
Telefon şakası valla ben öldürmedim abi :)/medineweb [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Telefon şakası valla ben öldürmedim abi :) Çankırı postası da neymiş yaww:)) telefonda böyle soru mu olur muş:) |
Cevap: Telefon şakası valla ben öldürmedim abi :) ..yazık ya çocuğun ömründen ömür gidiyorgülümseyen000 |
Cevap: Telefon şakası valla ben öldürmedim abi :) çocuk 40 gün yaşar 41. gün korkuda ölür öyle şaka olurmu |
Cevap: Telefon şakası valla ben öldürmedim abi :) bulmaz olaydım bu telefonu yaam20 olmaz olsun gencin arkadaşı gibi arkadaşgülümseyen000 çok yaşayın e mi,çok güldümgülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Telefon şakası valla ben öldürmedim abi :) Adamın cesedi çürüdü sen hala telefonu kullanıyorsun gülümseyen000 Yazık günah yaaa :) eşekten beter afedersiniz katır şakası olmuş.... |
Cevap: Telefon şakası valla ben öldürmedim abi :) Ağzı-Açık000Ağzı-Açık000Ağzı-Açık000Ağzı-Açık000 bi ara bende bulmuştum tlf ama sahibini bulup verdim şimdi iyiki vermişim dedim gülümseyen000gülümseyen000 |
oy oyyy çicekleride görmeseydim gülümseyen000 o telefonuda bulmasaydım gülümseyen000 ömürden ömür gitti gülümseyen000 |
Böyle şaka yapılırmı insafsızlar :)))) Adamın ceseti çürümüş sen hala o telefonumu kullanıyorsun. ))) =)) |
Yaktınız kuzuyu ya :) |
Böyle şaka birde kartala yapmak lazım 🤭 |
Bu nasıl bir şaka m20 Ben kalpten giderdim çocuk 3.50 den sonra kalbi teklemeye başlıyor gülümseyen000 Annem öldürür dediği yerde kahkahayı bastımm20 Spiker valla nasıl gülmeden yürütmüş hayret ettim. Süper şaka olmuş güldüm ama başıma gelse öldüydüm m20 |
Dediysemde banada yapılmasını istemem böyle şaka, 🤭 |
Çok suyunu çıkarmışlar. Bide eskiden saf bir inanma varmış şimdi yapılsa böyle bi şaka yayınlanacak gibi olmaz.küfür kıyamet biplenip verilirgülümseyen000 |
SAAT: 09:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.