|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 01 Kasım 2015 (09:02), Konuya Son Cevap : 17 Temmuz 2024 (22:18). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 | |||
Durumu: ![]() Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | ![]()
Ben Yoruldum Hayat Gelme Üstüme..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |||
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 18 | 8048 | 13 Kasım 2017 21:19 |
![]() | Serbest Kürsü | Hâdimul İslam | 3 | 1898 | 13 Kasım 2017 18:55 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 2 | 1865 | 12 Kasım 2017 07:51 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | İslaminesil | 0 | 1670 | 16 Eylül 2017 21:06 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Hâdimul İslam | 3 | 1861 | 16 Eylül 2017 21:04 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]()
Emeğine sağlık can.. Başlık sanki beni anlatıyo ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
20 Mart 2014 | ![]()
Sözlerim Agırdır Dokunur Kalbe...
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
20 Mart 2014 | ![]()
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() | Mesaj No:6 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Her kötü gün geçer hiç bir şey olduğu gibi kalmamışdır kalmazda...Bizde geçip gideceğiz ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
15 Kasım 2011 | ![]()
ben yoruldum hayat gelme üstüme...yok biz öyle hemen yorulduk diiyenlerden değiliz...yüküm ağır yolum uzun diyoruz ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Azıcıkta olsa yoruldum sanki diyenlere ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
20 Mart 2014 | ![]()
Eski topraklar yorulmaz Abla
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
![]() |
![]() | Mesaj No:10 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Yorgunum! Ses etmeyin ne olur yorgunum! Heyecanım bitap, yürekten solgunum! Ses etmem, söz etmem, gölge dahi etmem! Çatmayın bana, takatsiz, bir yolcuyum… ........ Mustafa Cilasun... Diyor sayın yazarımız ![]()
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
KIRMAYIN KANATLARIMI ; yoruldum artık!! | Aysima | Makale ve Köşe Yazıları | 4 | 05 Mayıs 2018 00:26 |
Üç aylar, kendimize gelme zamanıdır! | mehmet akif2 | İslami Haberler | 0 | 17 Mayıs 2014 22:33 |
Gelme Oyuna | FECR | Şiirler ve Şairler | 2 | 25 Temmuz 2012 17:48 |
Yoruldum | NİLGÜN YAZAR | Makale ve Köşe Yazıları | 0 | 25 Kasım 2011 19:56 |
Üstüme gelme hayat !! | MERVE DEMİR | Şiirler ve Şairler | 2 | 19 Ekim 2008 23:00 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|