![]() |
Emine Aba Pazarda Geçen gün bizim Başeditörümüz Emine abayı pazarda gördüm pazarcıları öyle kalayladıki adamlar ampül gibi parladı :)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Haçan inirum çarşıya haböle alıyo beni bi darluk😂 Doyamadin paylasmalara Esma abla rezil ettin beni heryere 😂 Pazar alışverişimin yada fırçalamamın buralara kadar ulaşacağını tahmin edemedim.gülümseyen000 E gız Emine aba gözlerimden yaş geldi. Tam Trabzonlu tersliği)) |
Alıntı:
|
Emine ablamızı görücem sandımdı mahcup000Ablanın adının geçtiği yerde muziplik vargülümseyen000 videoyu anlamak zor ama çok komik aksi bi laz teyze pardon Emine abamızgülümseyen000 |
Alıntı:
Saygı, seviye, ölçü çerçevesinde mizah, espri her zaman açığımc* Kartal bı dahaki sefere artık.))) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bunu bir arkadaşım daha söyledi. Rehberimin yarısı Emine dedi. Bende kendi rehberimi merak ettim bi bakayım dedim rehberimde bir tanecik Emine var drtttAğzı-Açık000 Onca memleket gezidm acaba Emine vardı da benmi kaydetmedim diye düşündüm gülümseyen000 yok Emine yok hayatımda olan bile medineweb den sfhfgshsfhsgh :))) Benden bi tane daha aradım bulamadımgülümseyen000 Bulduğum bile medineweb dentrkym Emine abaların kıynetini bilin.)) Benim rehberi Ayşe ve Zeybepler istila etmiş:))) |
Yalnız videodan çıkamayışımgülümseyen000 |
Alıntı:
|
SAAT: 19:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.