![]() |
Çocuğunuz bilgisayar başından kalkmıyor mu? ÇOK KÖTÜ BİR DUYGU ANLATILMAZ YAŞANIR KENDİMDEN BİLİYORUM [YT]EQPSw8qzkfQ[/YT] |
RE: Çocuğunuz bilgisayar başından kalkmıyor mu? :):):):):):):):) o çocuk artık bilgisayara tövbe etmiştir.... |
Cvp: RE: Çocuğunuz bilgisayar başından kalkmıyor mu? Alıntı:
|
Cvp: Çocuğunuz bilgisayar başından kalkmıyor mu? aynısından benim telde vardı babamı korkutmuştum :)) oda kardeşime sölemiş kardeşimde aynısını yapmıştı çok fena bişey:)) |
Cvp: Çocuğunuz bilgisayar başından kalkmıyor mu? anama bu şakayı yapmıştım.o gün oruç cezasını almıştım |
Cvp: Çocuğunuz bilgisayar başından kalkmıyor mu? yaa yapmasalardı.. |
Cvp: Çocuğunuz bilgisayar başından kalkmıyor mu? çocuğa bez getirin... |
RE: Çocuğunuz bilgisayar başından kalkmıyor mu? _ Yavrum, kesin psikolojik dengesi bozulmuştur. |
Cvp: Çocuğunuz bilgisayar başından kalkmıyor mu? evet ya belediyede staj yaparken bir arkadaşım göndermişti bana o video yu.......üstelik sesini aç.....falan da demişti..............tam çalışanlar öğle paydosu sonrası odaya bölüme girerken izlemiştim..........bi de korktum.......bağırdım.bayağ bi rezil olmuştum anlayacağınız...........çok gülmüşlerdi halime...........ösledim bak şimdi o günleri: |
Cvp: Çocuğunuz bilgisayar başından kalkmıyor mu? Oğlum bu oyunu soruyor çok hoşuna gitti bilgilendirirseniz sevinirim... |
SAAT: 01:59 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.