![]() |
Cevap: << Hayırda Yarışalım >> “Allah’ım! Dinimi güzelce yaşat çünkü o benim güvencemdir. Dünyamı düzelt çünkü o benim geçim kaynağımdır. Ahiretimi hazırla çünkü o benim son durağımdır. Hayatımda her türlü hayrı ziyadesiyle ihsan eyle. Ölümümü de her türlü şerlerden muhafaza eyle.”amin.. |
Cevap: << Hayırda Yarışalım >> Mahlukatinin serrinden ALlaha tastamam kelimelerle siginirim |
Cevap: << Hayırda Yarışalım >> “Ey Hay ve Kayyum olan! Sadece Senden yardım isterim; Hayatımı düzelt, gözümü açıp kapayıncaya kadar bile beni nefsimle baş başa bırakma.” (Hakim) |
"Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl.". (Tirmizî, Deavât, 85) |
SANA ÖVGÜLER SAYIP DÖKSEM ASLA BAŞEDEMEM;SEN KENDİNİ ÖVDÜĞÜN GİBİSİN |
رَبِّ اَدْخِلْن۪ي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَاَخْرِجْن۪ي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ ل۪ي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَاناً نَص۪يراً "...Rabbi edhılnî mudhale sıdkın ve ahricnî muhrace sıdkın vec’al lî min ledunke sultânen nasîrâ." “...Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi sağla; çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla. Bana tarafından, hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver.” (İsrâ Sûresi, 80) |
SAAT: 01:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.