![]()  |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.    |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.  Ademle adam arasinda siz nasil okuyacaksiniz bakalim..  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]  |  

Nerede bu Osmanlıca severler..Adamla Ademi çözemedinizmi hala.Yukardakinede elcevap/cic/ek/   |  

Âdeme âdem gerektir âdem etsin âdemi Âdem âdem olmayınca âdem netsin âdemi.   Hocam adam : آدامşeklinde yazılıyor sanırım  |  

Baktımda Anlamı çok güzel:   Adama adam gerekir, adam etsin adamı. Adam, adam olmayınca, adam ne yapsın adamı?  |  

Alıntı:  
 Ademe adam gerektir Adam etsen ademi Adem adam olmayınca Adam ne etsin ademi... d/us//undrtttso/ru/x Ben işin içinden çıkamamıştım adem, adam hangisi diye... Cevap bu şekildeydi...  |  

Hocam ziya paşanın şiirinden öyle hatırlıyorum  zaten adem insan demektir diye adam adam diye düşüdüm(:   |  

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]   |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.  Bu nedir!!!!:)Kopya çekicem birisi gelip cevaplamazsa bu yukardaki  koca metni:)  Facebook gurubumuz iş başında.Ben çözemezsem de onlar hemencecik hallederler./cic/ek/kimseye-soyleme000 Kolaycılığın bu kadarı :))) Gurup fena... burda istenenide hemencecik buldular..siz deyiverin bakalım forum ehlisfhfgshsfhsgh [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]  |  

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Bekleriz Sizleride /cic/ek/  |  
| SAAT: 04:57 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.