![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ademle adam arasinda siz nasil okuyacaksiniz bakalim.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Nerede bu Osmanlıca severler..Adamla Ademi çözemedinizmi hala.Yukardakinede elcevap/cic/ek/ |
Âdeme âdem gerektir âdem etsin âdemi Âdem âdem olmayınca âdem netsin âdemi. Hocam adam : آدامşeklinde yazılıyor sanırım |
Baktımda Anlamı çok güzel: Adama adam gerekir, adam etsin adamı. Adam, adam olmayınca, adam ne yapsın adamı? |
Alıntı:
Ademe adam gerektir Adam etsen ademi Adem adam olmayınca Adam ne etsin ademi... d/us//undrtttso/ru/x Ben işin içinden çıkamamıştım adem, adam hangisi diye... Cevap bu şekildeydi... |
Hocam ziya paşanın şiirinden öyle hatırlıyorum zaten adem insan demektir diye adam adam diye düşüdüm(: |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu nedir!!!!:)Kopya çekicem birisi gelip cevaplamazsa bu yukardaki koca metni:) Facebook gurubumuz iş başında.Ben çözemezsem de onlar hemencecik hallederler./cic/ek/kimseye-soyleme000 Kolaycılığın bu kadarı :))) Gurup fena... burda istenenide hemencecik buldular..siz deyiverin bakalım forum ehlisfhfgshsfhsgh [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bekleriz Sizleride /cic/ek/ |
SAAT: 23:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.