![]() |
Kara Kartal ne diyeyim bilemedim :) Esma Nur'un cevabı ve diğer örnekleri incele :)) |
Alıntı:
cicekver |
Alıntı:
Arşiv ve edebi metinler okuyacak değilsin.) Israrcı olursan, biraz inceliklerine bakarsan okuyabildigini görürsün. Bir kaç örnek bırakayim incele.. devam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bir âyet cilası çekelim esas duruşa geçelim. Buyurun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Ya sizin üstünüze Allah'ın lütfu ve merhameti olmasaydı!!! Nur suresi 20 |
Doğru editim [emoji106] ya Allah’ın lütfu ve rahmeti bize ulaşmasaydı, ya şefkat ve merhameti olmasaydı! |
Allah razı olsun hepinizden cicekverc* Hiç zaman ayırıp bakmadım. Verdiğin örnek ve şu âyet üzerinden çıkarım yapabilirim. Okumaya çalışayım. Su damlası alkış000msl*czk* |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Buyurun ara vermişiz Osmanlıca severler[emoji257] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Başımla gönlümü edemedim eş Biri yüz yaşında biri yirmibeş |
SAAT: 15:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.