![]() |
“Bir insanın kaderi, dağdaki patika gibidir: bazen çıkar, bazen iner, bazen de dibi görünmeyen bir uçurumun başına gelir durur. Insan tek başına böyle yolda yürüyemez ama birleşenler, birbirine omuz verenler her engeli aşar” CENGİZ AYMATOV |
Kime ait olduğunu söylemiyorum. Celî Sülüs'le yazılmış nefis bir beyit. Buyurun... |
Alıntı:
Farig ol,ayıbın gözetme kimsenin, Ta ki hakk setr eyler aybın senin. |
Alıntı:
YARIN TAHMİNDİR PLANLA BUGÜN FIRSATTIR KULLAN |
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] [emoji116][emoji6] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
krl* |
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
Deneme Akıllınin kıl namazı saadet ticareti Sen namazı ........ mucize ederdrttt Yukardalilere bakarak bişeyler yapayım dedim olan bu? Yaklaşmış olmak ümidiyle bakalimafrn* |
Âkıl isen kıl namazı çün saâdet tâcıdır Sen namazı şöyle bil ki mü' min'in mirâcıdır" |
Kara Kartal ne diyeyim bilemedim :) Esma Nur'un cevabı ve diğer örnekleri incele :)) |
Alıntı:
cicekver |
Alıntı:
Arşiv ve edebi metinler okuyacak değilsin.) Israrcı olursan, biraz inceliklerine bakarsan okuyabildigini görürsün. Bir kaç örnek bırakayim incele.. devam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bir âyet cilası çekelim esas duruşa geçelim. Buyurun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Ya sizin üstünüze Allah'ın lütfu ve merhameti olmasaydı!!! Nur suresi 20 |
Doğru editim [emoji106] ya Allah’ın lütfu ve rahmeti bize ulaşmasaydı, ya şefkat ve merhameti olmasaydı! |
Allah razı olsun hepinizden cicekverc* Hiç zaman ayırıp bakmadım. Verdiğin örnek ve şu âyet üzerinden çıkarım yapabilirim. Okumaya çalışayım. Su damlası alkış000msl*czk* |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Buyurun ara vermişiz Osmanlıca severler[emoji257] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Başımla gönlümü edemedim eş Biri yüz yaşında biri yirmibeş |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bunu gördüm çok hoşuma gitti. Size sorayım me yazıyor burda cicekver |
Alıntı:
|
alkış000alkış000alkış000 Tebrikler bildinalkış000 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Buyurun |
Sabır,Eyüp, Yakup,Yusuf,İbrahim okuyabildim 🤩 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Farkındayım eksikte olsa yazdım işte mahcup000aslinda mantık yürütüp dediğin gibi denedim. Yazarsam rezil olurum ne bileyim başkanım aplam:):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sabır Hastalandığında Eyüb .......yakub zorlandığında yada zorda yusuf ateşlerde İbrahim olabilmektir dicem mantıken ama elif ve vav var evlemektir gibi bişey.düssünceli000 Uydurdum benzettim böyle gülme sakın gülümseyen000 |
Alıntı:
|
[QUOTE=Mihrinaz;443233]:)))Gibi ama değil. Olacak inşallah.[/QUOTE B enden bu kadarte/sli/m |
[QUOTE=Kara Kartal;443236] Alıntı:
Hasrette Yâkub Zindanda Yusuf Ateşte İbrahim olmaktır. |
Sizce ne yazıyor bu asil tabloda? Tam eve, işyerine hatta camiye asmalık, çok sürprizli bir yazı. 7 kere okuyan çok hayırla karşılaşır deniliyor. Kim çözer bakalım . OKU' yan ANLAR;) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
Alıntı:
Adı batsın:) UYARI: Arapça gördüğünüz her yazı ayet değildir. Arapça Hz Muhammedle birlikte yeni bir dil olarak gönderilmedi. Anadili arapça olanlar tıpkı bizdeki gibi metinler yazarlar, küfrder, günah sözler sarfeder, yalan söylerler, harfleri desen yapıp süs yaparlar.Tıpkı diğer diller gibi bir dildir. Hatırlayan olur belki, aylar öncesi bir market çorap satışa sundu. Çorabın üstünde arap harleri vardı د ح ر س , ص ط gibi sempatik desenler oluşturmuşlar satışa sunulmuş. Bizim arapça kutsal dil tayfa, Kur'an ayetleri çoraba işlenmiş gibi galeyena geldi marketi yakacaklardı .Araplar ne gülmüştür bu duruma :) Sembolleri kutsallaştırma yüzünden dinimizi karikatürize ediyoruz farkında değiliz. |
SAAT: 00:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.