![]() |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması a: Meryem |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması evet doğru cevap sorbakalım sorunu biçare sıra sende |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Alıntı:
[SIZE=4]Hz. Aişe radıyallahu anha anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: "Eti bıçakla kesmeyin. Çünkü bu, yabancıların işidir. Siz dişlerinizle kemirerek yiyin. Çünkü bu, sıhhat ve afiyet için daha iyidir." Ebu Davud, Et'ime 21, (3778). hadis yarım kalmış.neyse tamamlayımda bilmeyenler öğrensin. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Kur'an'ı Kerim'de besmele kaç defa zikredilmiştir.. A) 112 B) 114 C) 116 D) 119 |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması ben biliyorum b şıkkı 114 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması evet kardeşim dogru..hakkım dolmuş yazdım biryere |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Ezanı rüyasında öğrenen sahabi kimdir ? a: Hz. Talha Bin Ubeydullah b:Hz. Ebu Ubeyde Bin Cerrah c:Abdullah bin Zeyd d:Hz. Ebu Bekir |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması b şıkkı.ya hu................................................ ...... |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması bir başka açıdan kemalizm adlı çok konuşulan kitabın islami yazarın adı ne..? 1-şeriati 2-dilipak 3-şenlikoğlu 4-gülen siyah cevap versen rep müsrifi abdulbaki yerine de sana rep vercem :) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Abdurrahman dilipak. ....................................... |
SAAT: 06:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.