![]() |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması ilim öğrenmenin önemine binaen söylenen “otuz sene mücadelede bulundum, ilim ve onun tehlikelerinden bana daha zor gelen birşey görmedim.” sözü kime aittir? a- cüneyd-i bağdadî (k.s.) b- abdülkadir geylanî c- bayezid-i bistamî d- imamı gazalî |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması c- bayezid-i bistamî |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması doğru cevap..sıra sizde... |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Birden fazla ayetin oluşturduğu metinlerin her birine ne ad verilir? 1:ayet 2:sure 3:cüz 4:tecvid |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması 2:sure ****************************** Doğru cevap: |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması ingilizlerin kışkırtmasıyla osmanlı devleti’ne isyan eden araplara karşı elinde bulunan kısıtlı imkanlara rağmen medine’yi 2 yıl 7 ay savunan ve “takdir-i ilahÎ, rıza-yı peygamberi ve irade-i padişah; şeref müteallik oluncaya kadar medine müdafaası devam edecektir.” diyerek teslim olmayı reddeden osmanlı paşası kimdir? a- cezzar ahmet paşa b- hüseyin paşa c- fahrettin paşa d- galip paşa |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması c- fahrettin paşa |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması doğrudur hocam.buyurun sorun sorunuzu... |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Son inen ayet hangi surenin kaçıncı ayetidir 1:yasin 23 2:mülk 5 3:maide 3 4nas 2 |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması .....................................Maide 3............... ........ Evet doğru sıra sizde |
SAAT: 13:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.