![]() |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Tarihte "Ezop" adıyla efsaneleşen , hikmetli , bilge bir kişiliği simgeleyen ve tevhidi bir inanca sahip olduğu söylenen bu kişi Kur'an da hangi peygamberin ismiyle özdeşleştirilir? A-LOKMAN B-HIZIR C-ZÜL KARNEYN D-DAVUD |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması bunu bilmeliyim a lokman olmalı |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Doğru cevap Sıra sizde |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması islam tasavufunun bunlarla alakası yoktur. |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması cimrilik anlamına gelir? 1:buhl 2:butlan 3:şira 4:cürüm |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması 1:buhl cevap bu Cevabı da yazmışsınız:) Yeni soru sorsanız |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Cevap buhl |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması yarabbim kendimden utanıyorum ben senini karşına çıkıp nasıl hesap vericem allahım ben bu konuların hiçbirini bilmiyorum allahım bana yardım et yarabbim utanıyorum kendimden yarabbi bana biri soru sorsa nasıl cevap veririm allahım affet beni bana yardım et çok özürdilerim arkadaşlar ben yarışmanıza katılmıyacam çünkü çünkü ben hiç bişey bilmiyorum neolur kusurumu bağışlayın kendimden utanıyorumhemde çok utanıyorum |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Alıntı:
|
RE: Takdirli Bilgi Yarışması bir şeyi tartmadan, saymadan veya ölçmeden satmak yahut satın almak demektir 1:cüzaf 2:cüz 3:uşr 4:öşür |
SAAT: 05:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.