![]() |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Soruyu tekrar okursanız iyi olur. Ya eyyühellezine ile başlayan SURE kaç tane diye sordum:) |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Ahh çok özür dilerim bir anlık dalgınlığıma gelmiş...:) |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması 6 abi sure isimlerini daha sonra ayetler ile vereyim. |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Alıntı:
Alıntı:
|
RE: Takdirli Bilgi Yarışması 6 sure varsa bekliyorum isimlerini:) ........................ |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması cevabı vermemiş miydiniz????????düşünceli000 ayrıca isimleri verme mecburiyeti yok kimsenin sorunuz da belirtmediniz:) |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Yitik Sevda 6 tane saydım isimlerini bildireceğim demişti.Ben de merak ettim.O yüzden bekliyorum.Benim görmediğim sureler var mı acaba ? Yitik Sevda 3 den başka bulmuşsa bütün repleri hakediyor Bekliyoruz (Ben de soru çok,sormaktan çekinmem:)) |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Abi hata etmiş olabilirim herşeyi doğruda bilemiyebilirim beşeriz |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Yeni soruya geçelim o zaman Kur'an'da emir ile başlayan kaç tane sure vardır? A-4 B-5 C-6 D-7 E-8 F-HİÇBİRİ |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması C-6 |
SAAT: 03:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.