![]() |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Alıntı:
|
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü hayır hocam hani üniteye başlamadan önce sayfanın alt kısmında öneriler yazıyor oradaki kitaplardan bahsediyorum. |
Kitabınızdaki bilgiler yeterlidir. Eğer konuyu daha ayrıntılı öğrenmek isterseniz , bu kitapları alabilirsiniz. Fakat konular çok güzel anlatıldığı için önerilen kitaplara pek gerek kalmıyor. |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Ya bana biri erol hocadan Türk dili1 konu ozetlerini gönderin allah rızası için |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü selamun aleykum arkadaşlar bn aöf ilahiyat 2. sınıf öğrencisiyim. 1. sınıftan kalma bir dersimi 3. dönem verebilir miyim? ve nasıl verecegime dair bi bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi lütfen |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü as kredili sistem olduğundan alabilirsiniz o dersi...genelde yazın tek ders sınavları açılır takip edin kaçırmayın. |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü allah razı olsun... cok sagolun |
|
|
SAAT: 11:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.