Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Aralık 2010, 18:37   Mesaj No:10

HALUK GÜMÜŞTABAK

Medineweb Sadık Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:HALUK GÜMÜŞTABAK isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 10862
Üyelik T.: 01 Ekim 2009
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Yaş:66
Mesaj: 489
Konular: 86
Beğenildi:3
Beğendi:0
Takdirleri:62
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Sayın Andulmelik benim sözlerimi nereye çekmek isterseniz oraya çekebilirsiniz, ama ben ne söylediğimi biliyorum bana benim söylemediğim bir sözü isnat etmenizden ben sorumlu değilim onu biliyorum.

GELELİM BENİM İÇİN SÖYLEDİKLERİNİZE.

-Bir kadının erkeklere namaz kıdırabileceğini söyledim, doğrudur çünkü böyle bir yasağı Rabbim koymamıştırda ondan. Bir erkeğin arkasında kadın namaz kılıyorsa, bunun tersinin olmayacağını söylemek ne akla, nede kur'ana uymaz. Bunu kabul etmek yada etmemek kişinin şahsına kalmıştır. Ben size benim gibi düşünmediğiniz için size herhangi bir söz söyledim mi? Hayır çünkü böyle bir yetkim yok. Peki siz niçin bu sözleri söylüyorsunuz bana? Benim yanlışımdan yoksa sizmi sorumlusunuz?

-Hac mevsimi diye birşey yok her zaman gidebilirsiniz demişim. Ne zaman ve nerede söyledim. Benim söylemediğimi nasıl olurda bana isnat edersiniz? Yazdığım yazımı okuyunuz Allah haram ayları hac ayı olarak açıkca ayetinde söylemiştir. Kim bu aylarda haccı kendisine uygun görürse diyorsa bizlere başka söz düşmez.

-Şefaat külliyen yalan dediğimi yazmışsınız. Sayın arkadaşım Allahın ayetlerini görmezden mi geliyorsunuz, onlarca ayettinde Rabbim şefaatin yalnız kendisinde olduğunu söylediği ayetlere, siz iman etmiyormusunuz? Allah hem şefaat tümden bana aittir diyecek, daha sonra kur'an içinde bu yetkiyi başkalarınada mı verecek? Bunu söylemekle kur'anda çelişki yarattığınızın farkındamısınız? Tabi bu sizin sorununuz bakın siz başka şefaatçilerde var olduğunu söylediğiniz halde ben, Rabbin ayetlerini hatırlatıyor ve size niçin buna inanmıyorsunuz demiyorum. Peki siz bana niçin soruyorsunuz ve sizin gibi düşünmediğim için bana bu sözleri söylüyorsunuz?

-Salavat getirmek sözde olmaz. Salavat kur'anda peygamberimize destek anlamında kullanılmıştır lütfen önce Allahın ne söylediğini anlayınız. Kimse hurafe demedi, ama siz bana benim söylemediğim şeyleri söylüyorsunuz, bakın bunların vebali vardır arkadaşım bilesiniz.

İnsanların kafasında şüphe oluşturduğumu söylüyorsunuz. Şüphe ne zaman oluşur bir insanda? Bildiği şeylerden emin olmadığında. Bilgisi yanlış olan yada bilgisinden emin olmayan insanların kafaları doğru bir bilgi geldiğinde karışır. Allahın rehberi ile nurlanmış bir insanın asla kafası karışmaz. Onun sözlerinin üstünde hiç bir söz yoktur da ondan. İsterseniz birde bu pencereden bakınız.

SAYGILARIMLA
Alıntı ile Cevapla