Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ocak 2011, 15:41   Mesaj No:8

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Cinsiyet:
Memleket:istanbul
Yaş:53
Mesaj: 871
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

""BİZLER,ONLARIN DİNİNE GİRMEDİKÇE,ONLAR BİZDEN RAZI OLMAZLAR.""
günümüzün genç kuşakları arasında dünyanın dört bir yanında yeşermekte olan islmami (muhamedi hareketleri) iç ve dış güçler büyük bir dikkat içerisinde izlmektedirler.

İç ve dış güçler yeşermkte olan, bu akımların önünü kesmek amcı ile kendilerine benzeyen fakat islam bağdaşmayan yahudi ve hırıstiyanları şirin göstermeye çalışan akımlar çıkarmaktalar.
Yeniden ortaya çıkarılan bu akımlara,gruplara,partilere, fırkalara da islam etiketi yapıştırmaktalar.
Yeşermekte olan bu yeni Muhamed,i akımların çok dikatli ve bu akımlara karşı son derece uyanık olması gerekmektedir.Müslüman olduğunu idda eden bazı akılsız beyinler,bu sahte yahudi ve hırıstiyan destekli fırkalara aldanmakta ve bu fırkaları ısrarla içimize sokmya çalışmaktalar.Bu akılsız beyinler sahte etiketli güya İslami akınların,fırkaların,sahte iki yüzlü maskelirini düşüren Muhammed,i akıma karşı durarak ciyak ciyak sesler çıkararak,bunlar müslümanları tekfir ediyorlar diye bağırmaktalar.
Dinler arası diyalog deyip yahudi ve hırıstiyan dünyası tarafından desteklenen bu sahte Allah,tan korkmaz şeytani fırkaları ortaya çıkarmaya çalışmak her Müslüman gibi bizm de aslı görevlerimizden biri olmalıdır.
Onun için ben hep şunu söylemişimdir,Müslüman işe iman etmekle başlar sonra dost ve düşmanlarını (vela bera) tespit etmekle devam eder.

Çünki islam sadece inançtan ibaret değildir. İslam hak bir dindir.islam kişinin inanç yaşam ve günlük muemalatta hayatını düzenler ve kişiye islam hüvviyeti kazandırır.İslam kişinin günlük ukrevi dünyevi hayataını dizayn ederken kişiye kimlerle dost kimlerle düşman olacağını da bildirir.
İnsanlara ne oluyor ki halen kalkıp avrupa birliği (hıristiyan külübü) kurtuluşun ta kendisidir diyebiliyor anlamak mümkün değil.islam ile alakası olmayan insanlardan bu kelieyi duymak insana üzücü gelmez ama kitap yüklü eşekler (afedersiniz) bunu deyince işte o zaman insan kederleniyor. ve arkalrında büyük insan topluluklarını taşyan bu fikirline çok rahat inandırabiliyorlar.o kitap yüklüler şu ayeti bilmiyorlarmı acaba.

"Ve sen onların dînine tâbî olmadıkça (uymadıkça) ne yahudiler ve ne de hristiyanlar senden asla razı olmazlar. De ki: “Muhakkak ki Allah'a ulaşmak (Allah'ın kendisine ulaştırması) işte o, hidayettir.” . Sana gelen ilimden sonra eğer gerçekten onların hevalarına uyarsan, senin için Allah'tan bir dost ve bir yardımcı yoktur."

BİZLER RABBİMİZİN AYETLERİNE KULAK VERİR İSEK, onları (yahudi ve hıristiyanları) ne kadar muazam bir şekilde gerçek yüzlerini ortaya koyduğunu daha iyi anlarız
evet ""SADAKALLAHULAZİM"" .Azim (yüce) olan Allah ne güzel ne doğru söyledi.
Bir kaç kelime de bu yahudi ve hıristiyanların güdümünde ki kukla rejimler için söylemek gerekirse.
şerefi izzeti allahın mülümanların yanında değilde bu yahudi ve hıristyanların yanında arayanlar arayanlar olarak tanımlıyorum onları.
Düşünün ki bir avuç yahudi adı islam olan bu kukla rejimleri de arkalarına alarak orta doğuda terör estirmekte kestiğim kestik biçtiğim biçtiğimdr demektedir.
Bir avuç yahudinin arkasına hıristayan dünyasını ve bu kukla rejimleri de alarak milyonlarca insanı abluka altına alabilmiş olması manidardır.
Yahdilerin bu vahşice insan düşüncesine insanlarına ırzlarına insanların yaşam haklırına prangalar takarak ciriit atabiliyorsa. bu kukla rejimlerin nekadar kafir kadar müşrik
olduklarına ap açık kanıttır.peki kukla rejimlerden memnun olan halk yığınlarına ne demeli (güya müslüman) bu konuyuda gelin şehit Seyyid Kutubun FİZİLAL-İ KURAN' da
tevbe suresinin 34 ve 35 .ayetlerin yorumundan okuyalım

""Müslüman olduklarını idda eden bazı budalalar bu ""tabelalara"" asılsız yaftalara"" aldanıyorlar.Bu budalalar içinde insanları islama çağırma hareketi içinde yer alan bir çokları vardrı.Bu aldatıcı tabelaları indirerek arkalarında saklanan ""cahili""yeyi meydana çıkarmaktan çekiniyorlar.Bu kukla rejimleri söz konusu yaftaların gözlerden sakladıkları gerçek sıfatları ile damgalanmaktan çekiniyorlar.Bu rejilmlerin gerçek sıfatları düpe düz kafirlik ve müşrikliktir.Fakat sözünün ettiğimiz budalalar bu rejimlerden memnun görünen bilinçsiz halk yığınlarına onların gerçek mahiyetlerini anlatmaya asıl kimliklerini tanıtmaya yanaşmıyorlar.Bütün bunlar islami potansiyelin olanca gücü ile cahiliyeye karşı açık bir biçimde harekete geçmesine engel oluyrlar.Buna göre; bütün bu kuklaları gerçek kimlikleiyle damgalayıp açığa vurmanın hiçbir sakıncası hiçbir vebali olamaz.

...Benim görüşüme göre sözünüzü ettiğim budala islam davetçileri islami diriliş hareketleri için Bu bilinçli islam düşmanlarından daha tehlikelidirler.Bu dinin kalesini içinden yıkabilmek için adı geçen kukla rejimlere hareketlere akınlara geleneklere düşüncelere ve değer yargılarına sahte islami etiketler takan onları kurup destekleri ile ayakta tutan islam düşmanları bile bu saf sözde dostlar kadar islami dirilişin serpilmesine zarar veremezler.
(Şehit Seyyid KUTUB)

أن يعهد به إلى الله
(Allaha emanet ol ve olun...)

Alıntı ile Cevapla