Konu Başlıkları: Ali şeriati
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ocak 2011, 23:49   Mesaj No:17

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Cinsiyet:
Memleket:istanbul
Yaş:53
Mesaj: 871
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart

MEVLÜT ARAKADAŞIM ÖNCELİKLER SANA SELAM

Bak şuna bütün kalbinle inan ben bu dünyada gelmiş geçmiş bütün alimlerin arasında SEYYİD KUTUBu

bir başka severim. onun kitaplarını defalarca okurum üzerine dersler yaparım.ben koskoca FİZİLAL-İL KURANI baştan sona okuşumuşum yani seyyid kutuba nerdeyse laf söylettirmem. ama inan bana seyyit kutubun islama uymayan sözlerini herhangi bir kitabından nakl edersen şuna inan sana teşekkür eder derhal seyyid kutup hakkındalki görüşlerim değişcektir.yalnız seyyidin kendi tanımı ile iki dönemi vardır.bir müslüman olduğu dönem birde cahilye dönemi. müslümana olduğu dönemi ile iligili bana yeterki islam dışı bir söz yada fiilini naklet hemen onun hakındaki düşüncelerimi sorgulayayım

bak yitik sevda arkadaşım elbetteki biz gerek geçmişte yaşamış alim olan kardeşlerimiz gerekse çağımızda yaşamış olan alim kardeşlerimiz olsun muhakkak koruyacağız onlara laf söyletmeyeceğiz.ama onların söyledikleri islama aykırı ise onları atmasınıda bileceğiz. çünki onlar bizim putlarımız olmamalılaı. eminim sende benim gibi düşüyorsundur.


birde merak ettim mesela ali şeriatinin o sözlerini nasıl değerlenidiriyorsun. seninle bu konuyu konuşacaktım daha evvel ama şimdiye nasip oldu.çünki ben ali şeriatinin o düşüncelerini yıllar önce biliyordum.
cevabını bekliyorum


allaha emanet ol
Alıntı ile Cevapla