Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ocak 2011, 22:29   Mesaj No:17

Yitiksevda

Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:MALAZGIRT
Yaş:47
Mesaj: 5.078
Konular: 295
Beğenildi:124
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:
Standart Kulluğumuz yalnızca âlemlerin rabbinedir

Kula Kulluğun Ülkemiz Versiyonu:
(Yayınlamadığım bir makalemden)

Irkçı, Şovenist, faşizmin savunucuları olan kesimler, Kemalizm'in kulları olarak el atmadıkları, İbadethanelerimiz kalmıştı! Onu dahi kendi Faşizm’lerine alet edercesine ’’Ne mutlu Türküm Diyene’’ IRKÇI söylemlerini asmaktan çekinmeyenlere. Şöyle sesleniyoruz, “Bizler Yalnızca Allah’ın Kulları''yız, herhangi bir İzm veya Kemalizm’in Kulları olmadık/olmayacağız.

Süleymaniye Camii'ne asılan,"Ne Mutlu Türküm Diyene!" yazılı mahyalar ile Irkçı yaklaşımlarını, Müslümanların İbadethanelerine taşımayı amaçlayan, Kemalizm’in Kulları. Kendi diktatörlüklerini, yıllar öncesi zihniyetleri ile yeniden bu halka dayatmaktan başka amaçları yoktur…

Zaten okullarda dayattıkları, Irkçı yaklaşımları ile tertemiz vicdanları kirletme çabaları ile Kemalist inançlarını yaygınlaştırmaktadırlar.

Bu tür söylemler ile. İslami kimliğe sahip olan Irkları inkâr etmek amacında olanlar! Cehaletleri ile ülkemizde bir kördüğüm haline gelmiş olan. Irki sorunları, yeniden alevlendirmekten başka gaye taşımamaktadır…
Kemalizm’in kulları olanlar, yıllarca yapmış olduklarınız yetmedimi! şimdi de kalkmış Müslümanların Dini mekanlarına, bu saygısızlıkları yapıyorsunuz.

Yıllarca dine uymak yerine, Dini kendinize uydurmak için, Camileri İbadethaneden ziyade, resmi kurumlara çevirmeleriniz yetmezmiş gibi, camii görevlilerini dahi, kendi Memurlarınız yapmak için Hutbeleri, kendiniz hazırlamadınız mı?

Yıllarca dağlara taşlara asılan ‘’Ne Mutlu Türküm Diyene ‘’ Irkçı söylemleri ile Ümmetin arasında, oluşturdukları ayrılıklar, her daim nemalanmak isteyen kesimlerin(!) ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramamıştır. Bu yapılanlar yetmezmiş gibi, şimdi de İbadethaneleri bu Kirli emellerine alet etmek isteyenlere, karşı olduğumuzu belirtmekle beraber, bu tür kirli emellerinize Müslümanların değerlerini alet etmenizi istemiyoruz.

Amaçları “Kemalist” dinlerini halka aşılamak olan çevreler, yıllarca “Dine karşı Din” üretmekten geri durmadıklarını şu örneklerle verelim:

‘’Ramazan ve Kurban Bayramlarına karşı’’

‘’23 Nisanlar 19 Mayıslar 29 Ekimler ‘’

‘’Allah’ın kutsal Kitabı Kuran’a Karşı’’

‘’Anayasa kitabı Nutuklar’’

‘’Peygamber efendimizin yapmış olduğu devrimlere karşı ‘’

‘’Cumhuriyetçilik, Devletçilik, Milliyetçilik, Laiklik’’

İslam dininin dinamiklerini kendi menfaatleri söz konusu olunca, kullanmaktan çekinmeyen Kemalist rejim sahipleri.‘’Allah’ın kanunlarına rağmen’’ Egemenliğin Kayıtsız Ve Şartsız, Allah’a ait olması hükmüne rağmen, kendi kurmuş oldukları, Meclisleri ile kanun koyma, Hüküm verme gibi yetkileri

(Allah’ın Ulûhiyet ve Rububiyet İsmine Rağmen)

Kurmuş oldukları, Rejimlere ‘’ilahlık statüsü’’ vermektedirler.

İslam düşmanları tarih boyunca, Vahyi ortadan kaldırmanın mümkün olamayacağını ve daima Allah’ın muhafazasında olduğunu, bildikleri için. Allah’ın hükümlerinin yeryüzüne hâkim kılınmaması gayesi ile tüm var güçleriyle mücadele etmişlerdir.

İslam dininin emirlerine göre, Müslümanları tek çatı altında toplamak için, Sizden olan Emir sahiplerine uyulması noktasında dahi, Kendi Heva ve Hevesleri uğrunda, İslam’ın dinamiklerini, kullanmaktan geri durmayan kesimlere karşı, Bizler Muhammedi örnekliğimizi her durum ve ortamda sergilemeliyiz.

Kemalizm’in dinine göre, Milliyetçilik ilkeleri gereği İslamın ruhuna ters olan, Şu ırkçı Faşistlerin söylemleri kendi ideolojilerini dayatmaktan başka bir şey değildir:

‘’Dünya yüzünde Türklerden (Kürtlerden ) daha büyük, ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve insanlık tarihinde görülmemiştir.’’

‘’Türk (Kürt) öğün çalış güven’’

‘’Türk’ün (Kürdün Kürt’ten ) Türk’ten başka dostu yoktur ‘’

‘’Bir Türk (Kürt ) Dünyaya Bedeldir’’

‘’ Ne Mutlu Türküm (Kürdüm ) Diyene’’ gibi sözleri Akledip düşünen Müslümanlar olarak, Şu vereceğim Ayeti kerime ile karşılaştıralım, ne tür söylemler olduğu ortaya çıkar: Bu sözlerin aksini söyleyenler de aynı kapsama girer. Kimse kendine bunlardan pay çıkarmasın. Parantez içinde özellikle vurgulamak istediğim aynısını, farklı IRKLARA mensup olanlarda yapsa Irkçılık Faşistlik yapmış olur.

Ey insanlar, gerçekten, biz sizi bir erkek ve bir dişiden yarattık ve birbirinizle tanışmanız için sizi halklar ve kabileler (şeklinde) kıldık. Şüphesiz, Allah katında sizin en üstün (kerim) olanınız, (ırk ya da soyca değil) takvaca en ileride olanınızdır. Şüphesiz Allah, bilendir, haber alandır.
(Hucurat 13)

Bu ırkçı yazıların yerine, ‘’Ne Mutlu Müslüman’ım’’ (İnsan'ım) asılsaydı kimse tepki vermezdi,
ama şuda bir gerçek ki, Müslüman toplumlarda, böyle basit ve bayağı övünç vesileleri, aranmaz.

Bunu yapanlar benliklerinde var olan ırkçılık hastalıklarından, ya da üstün erk olma psikolojilerinden yaparlar. Müslümanlar için böyle bir sorun ve sıkıntı olmadığından, bizler bu tür yaklaşımları sergileyenlerin, hasta ruhlu insanlar olduğundan şüphe etmiyoruz.

Tepkimiz kim olursa olsun, İslam Dininin dinamiklerini, Kendi Heva ve Hevesleri uğrunda kullanmaktan çekinmeyen, ‘’IRKÇI FAŞİST’’ tüm kesimleredir.
__________________
Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır .

-İmam Ali- (a.s)
Alıntı ile Cevapla