Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2011, 19:50   Mesaj No:33

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:50
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1173
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart Cevap: Yalnız Allah tan yardım dilemek.....

haluk bey ,
olayı neden dramatikleştiriyorsunuz anlamıyorum.ben size tek tek anlatmıştım siz anlamamışsanız yada yalnış anlamışsanız bu benim sorunum değil ki?
medinewebi yıllardır yayında tutuyoruz.maddi çıkarımız tek kuruş yoktur olamaz da.telif hakkımız derken maddi çıkarımız var demiyoruz,yayın ahlakı,kaynak ahlakı,alıntıların sahipsiz yayınlanmaması ahlakını kastediyorum.burada yayınlanan bazı makalelerin isimsiz kaynaksız olmasını çok yadırgamış silmişimdir.makale size ait ise altındaki isim silinemez,silinmemeli.size göre önemsiz olabilir,biz yayıncılar için çok önemlidir efendim.
madem onlarca sitede yazarsınız,yetiştiremiyrosunuz yükünüzü hafifletik fena mı ? sizin uye olarak burada yazılarınızı asmanıza yorum yapmanıza bir mani mi var ?

sizi üzmek gibi bir derdim ve ahlaki sorunum yok olamazda.1 yıldır beraberiz az çok ahlakımı bilmiş olmanız gerekrdi.sizinle taban tabana zıt fikirli iken,size yapılan hakaretleri afetmedim,kaç üye banladım biliyormusunuz ? bu üyeler reelde tanıdıklarım dostlarım olduğu halde adaletten ayrılmadım.NEYSE...
Lütfen...
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla