Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2011, 23:17   Mesaj No:31

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Cinsiyet:Erkek
Yaş:50
Mesaj: 2.990
Konular: 339
Beğenildi:1181
Beğendi:348
Takdirleri:8123
Takdir Et:
Standart Cevap: Hz Yusufun Firavunu Kafir değildi.

Müslümanlar,
siz anlatmak istediklerime değil,anlamak istediklerinize odaklanmışsınız.adeta anlamak istediklerinizi teyit için yazıklarımla alakası olmayan,yazmadıklarımı yazdım gibi lanse etmişsiniz.
Arkadaşım siyasi manavra ne demektir ? muhatabını dünyevi olarak köşeye sıkıştırmak mıdır yoksa dininden taviz vermekmidir?
dedim ki ;
mekke döneminde,Resulullah(S) hakim değildi,Allahın dini Hakim değildi.bu dönemdeki zülümler,işkenceler,tecritler karşısında Resulullah ne yapmıştır? müşrikleri insafa davet etmiştir.tevhide davet etmiştir.saklanmıştır.gizli örgütlenmiştir.zalimin elindeki köleleri azat ettirmeye çalışmıştır.müslümanların geleceğini inşa için elinden gelen her türlü siyasi manevraları denemiştir...
doğru mu ?

dillere destan cevanına bakalım demişsin ki;
resulullah zerre kadar Allahın hükmünden taviz vermemiştir,mekke müşrikleri ile UZLAŞMAMIŞTIR,hatta resulullaha ebutalibi gönderip başımıza İKTİDARA GEÇ DEMİŞLERDİR,resulullhah bu teklifide red etmiştir SİZCE ABDULMELİK HOCA NİYE UZLAŞMAYIP RED ETMİŞTİR İKTİDARA GEÇİP DAHA KOLAY islamı Allahın hükmünü daha kolay uygulaya maz mıydı veya Allah ve resulu bu günki OY VERİN KOY VERMEYİN DİYENLER kadarda mı BİLMİYORLARDIDA BÖYLE Bİ TEKLİFE ALLAH RESULUNUN RED EDMESİNİ EMREDİYORDU....

Allah aşkına yapma!
Müslümanların davasına engel anlamında,ebu leheb küfrü ile ebu latil küfrü arasında fark var diyorum.sen ikisinide cehenneme yollamakla çözmüşsün.konumuz onları cehenneme göndermek değil ki!
birisi sadece kendisine zarar veren,diğeri ise müslümanların davasına zarar veren bir tip..
Birazcık Anlamayı denesen diyorum!

sen anlamak istediğine hedeflenmişsin,anlatmak istediğimize değil.
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla