Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2011, 12:56   Mesaj No:7

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Cinsiyet:
Memleket:istanbul
Yaş:53
Mesaj: 871
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Haşr 7. ayette geçen, peygamberiniz neyi verdiyse onu alın.......

Alıntı:
HALUK GÜMÜŞTABAK Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Kur'an, tüm insanlığa, elçisinin kanalıyla tebliğ edilmiş bir nurdur, ışıktır, gönül gözüdür. Allah kur'anın ipine sarılın o sizin gönül gözlerinizi açacak diyorsa, ben ona sarılırım. Allah tüm insanlığa kur'an ile hükmedilmesini emretmişse, o kitapta herşeyden örnekler vardır. Allah sizleri bu kitaptan sorumlu tutuyorum , bu kitaptan hesaba çekeceğim diyorda, sakın velilerin ardına düşmeyin diyede uyarıyorsa, bu kitapta hükmü verilmeyen hiç birşey yok demektir.

Dikkat ederseniz ben çok sakin ve saygılı olmaya çalışıyor ve benim gibi düşünmeyenlere karşı sözcüklerimi itinayla seçip, hiç kimseyi benim gibi düşünmeye zorlamıyorum. Peki sizin telaşeniz nedir? Niçin böyle davranıyorsunuz? Yazdığım yazının konuusndan uzak cevaplar var. Cümlelerinizi tekrar düşünün, aynı ithamları ben size yapmış olsam bana neler söylersiniz birde onu düşünün. Telaşe gerek yok, emaneti teslim ettikten sonra, sorduğunuz tüm soruların doğru cevabını rabbimden alacağız.

Bismillah bismillah bismillah

Haluk bey sizi Allah'tan korkmaya davet ediyor ve sizi ona havale ediyorum.Sizin hakikaten

Dürüstlüğünüzde şüphe etmeye başaldım.olmadık şeylerele insanı itham ediyorsunuz Allah kuru iftiradan saklasın inşallah.Şu cümlenize bakarmsınız

Allah sizleri bu kitaptan sorumlu tutuyorum , bu kitaptan hesaba çekeceğim diyorda, sakın velilerin ardına düşmeyin diyede uyarıyorsa, bu kitapta hükmü verilmeyen hiç birşey yok demektir.

Eğer bu veliden kastınız allahın rasulü ise evet onun peşine düşüyorum.eğer başka zatlar ise...

Bu nasıl bir cümle böyle bu sitede bu kadar yazı yazdım bana bunu nasıl yakıştırdınız.

Benim tüm yazılarımın içerisinde bir tek cümle varmı bu yazı destekleyen el insaf haluk bey el insaf.Siz çok sakinsinizde ben size küfürmü ettim yaşınız kaç bilemiyorum fakat yaşınız ister benden küçük olsun ister benden büyük olsun ben ne size nede hiç kimseye küfür etmem etmedimde.

Telaşa kapılan benmiyim sizmi bunu Allah daha iyi bilir.Peygamberle ilgili kurandan anladığım tanımımı tüm çıplaklığıyla ortaya koydum dieyen kabu dileyen red

Fakat siz bunu bile yapmaktan kaçınıyorsunuz.Telaşlı olan kim acaba.

Haluk bey peygamber tanımınızı yaparmsınız lütfen konuyu başka yere çekmeden.Size hakaret içerikli sözlerim varsa buyrun ortaya koyun onun için Allah'tan af dileyeyim lütfen.

Peygamber vefat etmiştir.Günümüzde onu nasıl tanımlayacağız cevabınız bekliyorum Haluk bey


Alıntı ile Cevapla