Konu Başlıkları: "Haluk GE-TE-A'nın İtirafları"
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2011, 19:47   Mesaj No:14

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Cinsiyet:
Memleket:istanbul
Yaş:53
Mesaj: 871
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: "Haluk GE-TE-A'nın İtirafları"

Laik yönetim şeklinin günümüzde Avrupa ve Amerika gibi ülkelerden aldığımız çok doğrudur. Fakat siz isterseniz Avrupa ve benzerleri ülkelerin geçmişlerini bir inceleyin ya da hatırlayınız, acaba sizin çocukların anlayacağı şekliyle izah ettiğiniz gibi, Allah ım sen yukarda otur bize karışma, düşüncesinde bir yönetimlerimi olmuştur, yoksa dinin ağırlık bastığı, kilisenin sözünün geçtiği, hatta kendi inançlarından olmayanlara karşı haçlı seferleri bile düzenleyen bir zihniyet midir o zaman daha iyi anlarsınız.
Haluk gümüştabak adlı üyeden alıntı

Bakın ben size kitap okuyan anne ve çocuğun misalini verdim beğenmediniz.tartıştığınız konu laiklik karşı görüş size lakilkik rejimi dini referans kullanmadığını bu yüzden sistem olarak dinsizlik olduğunu ispatlamaya çalışyorken sizin ona verdiğiniz cevap bu cümleler.

laikliğin hiçte dinsizlik olmadığını tam tersi kilisleride işin içine katarsak dini referans aldığını kanıtlamaya çalşıyorsunuz buda yetmemiş gibi birde bu batı kökenli dinlerin ve rejimlerin semavi dinlerin temantı olduğunu iddia ediyorusunuz buyrun sizin sözleriniz

Ülke yönetiminin dinsel kanunlara dayanmamasından bahsetmişsiniz. Bakın yanıldığınız çok önemli bir bölümü size hatırlatmak isterim. Kanunların dinsiz olduğunu söylemişsiniz. Toplumu yöneten kanunları Avrupa da ya da Ülkemizde inceleyiniz lütfen. Hiçbirisinde hiçbir inanca ters düşen tek bir kanun bulamazsınız.

buyrun bu iddianızı ispat edin
__________________
Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli.
Alıntı ile Cevapla