Konu Başlıkları: "Haluk GE-TE-A'nın İtirafları"
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Nisan 2011, 11:21   Mesaj No:31

HALUK GÜMÜŞTABAK

Medineweb Sadık Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:HALUK GÜMÜŞTABAK isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 10862
Üyelik T.: 01 Ekim 2009
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Yaş:66
Mesaj: 489
Konular: 86
Beğenildi:3
Beğendi:0
Takdirleri:62
Takdir Et:
Standart Cevap: "Haluk GE-TE-A'nın İtirafları"

Kamer bey Atatürk ün savaşlarını tarihini, kitaplardan öğreneceksiniz benden değil. Eğer öğrenemediyseniz, sizi birileri ona düşman yaptıysa, artık ne söyleseler boş demektir. O birileri artık görevini başarmış demektir. Daha öncede söylediğim gibi, ben isimler üzerinde fazla tartışmam, benim üzerinde durduğum rabbin rehberidir, onu anlamaya çalışıyorum çabam, dikkatim onun üzerinedir. Atatürk ü ben savunacak değilim, O kendisini zaten savunuyor yaptıklarıyla.

Gelelim HÂKİMİYET KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR sözüne. Dikkat ediniz bu söz Türkiye hariç diğer Müslüman ülkelerde pek söylenmez, öğretilmemiştir işte onun içindir ki bugün isyan halindeler, onlarda zamanında yöneticilerine bu sözü söyleyebilmiş, kabul ettirebilmiş olsalardı, bu durumlara düşmezlerdi. Çünkü onların hiçbirisi kendilerini yönetenleri seçmezler. Bir kısmı da seçer görünür, hatta yönetimleri cumhuriyet demokrasidir, ama sözdedir hepsinde. Tüm medeni ülkelerde inançları ne olursa olsun, bu söz herkes tarafından bilinir ve kabul edilir, tabi onları yönetenlerde çok iyi bilir. Peki, ne anlama gelir? İşte ne yazık ki bizim ülkemizde de bunu unutturmaya çalışanlar, kısmi başarmışlar gibi görünüyor.

Dikkat ederseniz toplum yani halk birilerine bir şeyler anlatmak, ihtar etmek adına söylüyor bu sözü. Peki, kimlere söylüyor. Toplum kendisini yönetenlere, seçtiklerine haykırıyor ve diyor ki, seni oraya getiren güç benim elimdedir, seni ben seçtim, bunu sakın unutma. Onun içindir ki benim refahım için çalış ve çaba göster. Bunları yapmazsan seni oradan indirecek güçte benim. İşte değerli kardeşlerim anlatılan, anlatılmak istenen bunun dışında bir şey değildir. Birileri bizler ile oynuyor, değerlerimize düşman ediyor. İslam ülkeleri içinde en güzel hayatı bizler yaşıyoruz, bunu istemeyenler içimize öyle bir zehir sokmuş ki, inanın farkında bile değiliz.

Ben elimden geldiğince, içimize sokulan nifak tohumlarının farkına varmamız için çaba gösteriyorum, tıpkı İslam dinine Yahudilerin soktukları hurafe inançlar gibi. Gelin bize öğretilenleri kayıtsız şartsız kabul etmek yerine, tarafsızca birazcık düşünelim, bakın o zaman nasıl daha farklı bir pencereden bakacağız.

Saygılarımla Haluk GÜMÜŞTABAK
Alıntı ile Cevapla