Konu Başlıkları: Bediüzzaman'dan Sözler
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Nisan 2011, 01:33   Mesaj No:19

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Cinsiyet:
Memleket:istanbul
Yaş:53
Mesaj: 871
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Bediüzzaman'dan Sözler

Bugün gazzeye afrika ülkelerine daha bir çok yere yiyiecek giyecek ilaç vs. Gemilerle Gönderenlerin samimiyetlerine zerreyi mızkal kadar inanmıyorum. Mademki sizler Allah’ın rızasına uygun hareket ediyorsunuz o halde burnunuzun dibindeki neden görmüyorsunuz. Doğuda güney doğuda hatta karadenizin bir çok beldelerinde insanların çocukları bir tek kıyafetle dolaşıyor bir çoğu aç susuz perişan.

İslamcı sözde muhafazakar kesim sözüm sizedir. Sizlerin gözleri yoksa körmdür yoksa kulaklarınız da bir ağırlık mı var. Mustafa insanoğlu cüppeli ahmet hocalar sizlerin bir zahmet şöyle lütf edip şöyle bir doğuya kadar uzanın bakalım. Hadi uzanmadınız neden kendi medyalarnızda bu ezilen halkların sesi olmuyorsunuz.

Hani müslüman mazlumun yanındaydı hani müslüman kendisi tok komuşusu aç yatmayanlardı. Sen komşunu aç yatır kendin son model jeeplerle bin villarlarda otur ondan sonra efendim gazzede inlar aç. Yüz kuruş topla beş kuruş gönder.
Allah kimlerin hilebaz kimlerin doğru olduklarını en iyi bilendir. Eyleme geçmeyn hiç bir iman iddiası islama uygun olmadı olmaycaktırda. Söylemleri ile eylemleri bir olmayanlar bu dünyada yalancı olduğu gibi Allahın katında yalancı olmaktan kurtulamaz.
__________________
Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli.
Alıntı ile Cevapla