Konu Başlıkları: Yol arkadaşınızı iyi seçin.
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Nisan 2011, 09:12   Mesaj No:2

mahsun

Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:mahsun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13707
Üyelik T.: 12 Nisan 2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 127
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Yol arkadaşınızı iyi seçin.

Alıntı:
Mü min herhangi bir iş için yanına aldığı iş arkadaşını, dostum dediğini, güveneceği kişiyi iyi bilmeli, iyi seçmeli.


Çünkü çıkılan yollar uzundur, geri dönüşü olmayabilir.


Yolculuk sırasında size kendini kabullendirme düşüncesinde, olacak arkadaş değil sizin onu kabul edeceğiniz arkadaş olmalı yanınızda. Eğer bunun tersini yaparsanız hayatınız boyunca onun kaprislerine, düşüncelerine, katlanmak zorunda kalırsınız. Ne kadar yapmam katlanmam diyen olsa da bunu yapıyor günümüzde çünkü o başta aklını kullanmıyor.



Hayatta her an yeni birileri ile tanışıyor, dostluklar kuruyor muhabbet ediyoruz. Yeni çalışmalar, işler peşinde değişik arkadaşlarımızla beraberiz. Yalnız çalışmalar ses getirmez birlik ve beraberlik gerekir.



Eğer yanınıza aldığınız dostunuz da istenmeyen özellikler varsa, bunlar Rabbimiz tarafından size bazı olaylarla gösterilmişse, bir imtihan olarak sunulup onun hal ve davranışlarına şahit olmuşsanız ve hala uyanamamışsanız yol arkadaşı olarak yola çıkmışsanız siz aptalsınız!


Ellerinize sağlık. Ben bu aptallığı bir kere yaptın inanın maddi ve manevi yaraları çok ağır oldu. Bir daha yaşamatmasın mevlam. Güvenip inanıyor arkadaş dıyor yola çıkayoruz başta olan arkadaşlık biraz para makam görünce değişiyor bu çok acı...
Alıntı ile Cevapla