|  27 Ocak 2008, 17:06 | Mesaj No:6 | 
  |  Durumu:    Medine No :  16627  Üyelik T.:
11 Şubat 2012  Arkadaşları:2 Cinsiyet: Yaş:49 Mesaj :
4.078Konular:
315  Beğenildi:52 Beğendi:0
 Takdirleri:149 Takdir Et: 
	 |   Cvp: Canım Sıkıldı Bu Gün Yine Dağ Başını Duman Aldı 
  Güzel    Bende ekleyeyim bir tane Hüsn-ü zannımı yenileyerek,Rahim ismine sığınarak,’’la taknetu  minallah’’ayetinde hıçkıran imamın sesiyle,hasret zincirlerimi kırarak  paramparça,’’ne mutlu o gariblere ‘’nidasını duyunca,cesaretimi korkaklığıma düğümleyerek düştüm kapına!...  Badı- ı sabada kapına geldim  nalan olan gönlümle  aşkın şarabına bandımda geldim  firakına mübtela ömrümle  Ey hünkarım sana visal etmek kavlimle  tahammül kalmamış bu biçare halimle  lutfeyle mülkünden bir zerre ile  Şem’in de bir nur ver aydınlanayım  canan derim,canı vermektir istidadım  cilvegahından bir köz düşürde yanayım  tenha yerinde boğan  kırılır kan kırmızı gülleri  bülbül mecnun olur  sukut eder terennümleri  Derdimin şifası sendedir Yarab  Lal olan dilimin sözü,sendedir Yarab  üryan geldim kapına,günah defterim sendedir Yarab  düçar olmuş dertlerimin eczası sendedir Yarab  Şifamı tez eyle  dilimi söz eyle  günahımı setr eyle  meftun geldim kapına  beni sana ram eyle…  Fi Emanillah…  Allah 'ım, Sana sığınabilmeyi nasib et; Hz. İbrahim misâli!! | 
  |  |   |