Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2011, 21:55   Mesaj No:2

YASEMİN ATAMAN

Medineweb Sadık Üyesi
YASEMİN ATAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:YASEMİN ATAMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 11916
Üyelik T.: 02 Mart 2010
Arkadaşları:2
Cinsiyet:
Yaş:54
Mesaj: 487
Konular: 102
Beğenildi:5
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Gerçeklerin içinde yalanlar yanlışlarla yaşamak

Yazımın şu bölümüne açıklama getirmek istiyorum
"
Sokaklarımıza çevremize baktığımızda gayet güzel kapanmış bayanlar görüyoruz. Ve yanlarında açık saçık kızları. Bu bayanlara neden kapandığını sorsak Allah’ü Teala’nın emri olduğunu bizlere söylerler hatta anlatımlarının üzerini birde ayetlerle süslerler. Sonuna da eklerler Elhamdülillah mü’miniz.
İman teslimiyettir diyoruz şartsız teslimiyet neden niçin demeden boyun eğmek Peki kardeşim bu nasıl bir teslimiyet sen Allah’ın emrine uyarken yanındaki kızın Allah’ın emir ve yasaklarını hiçliyor kabul etmiyor. Ve sen bir mü’min olarak buna göz yumuyorsun!"

Burda vurgulamak istediğim kendi birşeyleri yaşamaya çalışırken ailesini çocuklarını kızlarını bu hayattan uzak tutan anne babalara daha yaşı küçük, daha genç, ilerde öğrenir, hele bir okulunu bitirsin inşallah islamı öğrenecek diyen aile bireylerine hitap ediliyor.

Malesef günümüzde namaz kılan iman ettim diyen bilinçsiz müslümanlarda gördüğüm tablolar.Ve bunları destekleyen müslümanlar...

Anne baba gerekli islami eğitimi verdikten sonra seçim bireye kalmıştır ki, eğer hatalı bir yolu seçiyorsa yinede son nefesimize kadar anlatmalıyız .
Alıntı ile Cevapla