Konu Başlıkları: İbretlik bir kıssadan hisse.
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Nisan 2011, 14:28   Mesaj No:7

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Cinsiyet:
Memleket:istanbul
Yaş:53
Mesaj: 871
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: İbretlik bir kıssadan hisse.

Öncelikle şunu belirteyim insanlara iftira atmaktan yüce rabbimin adalatine sığınırım. Allah ile peygamberin arasını ayırmak ve ben şu peygamberi kabul ederin şu peygamberi kabul etmem diyen bir zihniyet peygamberi elbettiki inkar etmeyle nisa /150 eş değerdir.

Peygamberin hakemliği ve peygambere itaat konusunda onca ayet varken halen o vefat etmiştir onun sünneti bizi bağlamaz onun sözylediklerine ve uyguladıklarına atalar dini diyerek ben kuranı peygamberden daha iyi tefsir ederim diyen bir mantık elbetteki peygamberi inkar etmiş olarak kabul edilir.

Numan hocamızında belirtmiş olduğu peygamberimiz (sav) şimdi aramızda yaşamış olsaydı bu zihniyet biz seni kabul etmiyoruz bize nasıl olsa kuran var diyecek kadar ileri fitmiş bir zihniyettir. Peygambere ayetleri yorumlama onlardan hüküm çıkarma hakkına şirk diyen bir zihniyet atatürk gibi bir beşerede hitaben şöyle bir cümle kullanmaktan geri durmaz. Eğer atatürk olmasaydı bizler bugün belkide bu durumda olmazdık gibi sapkın bir görüşü Allahın ve rasulunun önüne koymaktan da geri durmaz.

Haluk bey Medineweb forum paylaşım sitemizden uzaklaştırılma cezası almıştır.

Saygılarımla Medineweb baş editörü kamer34
__________________
Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli.
Alıntı ile Cevapla