Konu Başlıkları: "Fırkayi-NACİYE"
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mayıs 2011, 19:41   Mesaj No:8

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Cinsiyet:
Memleket:istanbul
Yaş:53
Mesaj: 871
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: "Fırkayi-NACİYE"

Bak şimdi sayın güzel abim kas kafalı demek hakaret değil güzel bir söylemdir. İnsanın bazen kafası kas laşır çalışmaz. O zamanda kafayı birilerinin yumuşatması ve sağlıklı düşünmesini sağlaması için yardımcı olur inşallah. Yoksa hakaret manasında söylemem inşallah.

Bak şimdi el-kaide örgütü usame bin ladin ile ortaya çıkan ve onunla anılan bir örgüttür. Bu örgüt iç ve dış bağlantıları bayağı geniştir. Bu örgütün türkiyede de uzantıları vardır. Şuan lübnan da olsa gerek hapiste bulunan MAKDİSİ adlı şahıs takriben her ay el-kaide düşüncelerini yansıtan makaleler yayınlamaktadır.

Kendisine bağlı cemaatlerine mesaj ve itikadi noktada nasıl hareket edeceklerine dair fetvalar verirler. Bunlara bağlı bazı internet forum siteleride mevcuttur.
Bunu herkes bilir. Bu konuyu daha sonra geniş şekilde açıklaycağım inşallah.

Şunu unutmamak lazım bazı cemaatlerin ve örgütlerin başları herne kadar bazılarının maşası durumda olup birilerinin amacına uygun hareket ediyorlarsa bunların içlerinde çok saf dürüst ve bu kötü amactan haberi olmayan insanlarla doludur.

Şunu hatırlayın türkiyedeki “hizbullah örgütünün” tüm elebaşları jitemin ve derin güçlerin maşaları çıktılar. Fakat bu cemaatin içerisinde gerçekten allahın rızasını kazanmak dışında hiç bir amacı olmayan insanlardı bir hayli çoktu. Ama kötü şekilde kullanıldılar.

Jitemin ve derin güçlerinin ne zaman hesap kitapları yada oyun projeleri değiştiyse bir anda her yerden cesetler çıkmaya başlamıştı.

99 yılındaki ulusal tvilerdeki haberleri bir hatırlayın. Önce bir villaya baskın ardından velioğlunun öldürülmesi peşine operasyonlar. Şimdi aynı sahneler usame bin ladin meselesi hakkında sahneye konuldu. Bekleyelim ve görelim bakalım bir kaç ay içerisinde nasıl olaylar gelişecek.

Allaha emanet yol gece yazımı yazarım inşallah.
__________________
Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli.
Alıntı ile Cevapla