Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Temmuz 2011, 00:54   Mesaj No:4

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Cinsiyet:
Memleket:istanbul
Yaş:53
Mesaj: 871
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Müslümanlar Neden Camiye Gitmiyor?

FERDİ adlı üyemiz ben Medineweb foruma geldiğimden bu yana herkesle elimden geldiği kadar iyi geçinmeye çalıştım. Amacım sadece Allah rızası için bildiklerimi okuduklarımı ve dinden anladıklarımı medineweb ailesi ile paylaşmak olmuştur.

Benim kurandan ve sünneten anladığım din anlayışım birilerine rahatsızlık vermişse bu benim değil onların sorunudur.

Ayrıca ben hiçbir zaman hiçbir göreve talip olmadım bazı güzel insanlar bu görevlere beni layık gördüler bende kabul ettim.

FERDİ adlı üyemiz bu sitede seninle hep iyi geçinmeye çalıştım fakat bu durum senin başkalarına sövmene göz yumacağım anlamına gelmez.

Eğer ilimde kendine güveniyorsan ki ilminin olduğunu biliyorum o halde yanlış bulduğun düşüncelere karşı edepli adaplı bir şekilde buyur katılımlarını yap bizlerde varsa yanlışlarımız düzelelim.

Ama sen sokak diliyle konuşuyor insanlara bırakın hakareti kahvehane diliyle sövüyorsun sonrada kalkmış baş editör yazılarımı siliyor diyorsun peki ne yapmılıydım bu sövgü dolu sözlerinize eyvallahmı deseydim.

Birde site kurancı sapıkların eline geçti gibi yine sana yakışan bir cümle kurmuşsun size soruyorum siz kurandan bu kadar rahatsızmı oluyorsunuz. Neden kurandan bu kadar korkuyorsunuz. Hem bu kurancı sapıklar kimlerdir.

Neyse kaydınızın silinmesine gelince eğer siz bu uslübünüze devam edeceksiniz zaten sizi biz aramızda görmek istemiyoruz olay bu kadar net.

Kaydımı silin mnatığıda moda oldu eğer siz bize ve kurana tahammül edemiyecekseniz foruma girmezsiniz olur biter

__________________
Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli.
Alıntı ile Cevapla