Konu Başlıkları: kadir gecesi...hutbesi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ağustos 2011, 12:20   Mesaj No:16

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: kadir gecesi...hutbesi

Alıntı:
Abdulmelik Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Muhterem insan bilinmez,
burada amacımız hobicilik değil,vakit öldürmek hiç değil,maddi anlamda bir kazanç amaçlıyız o da değil.burada insanlara bi şeyler vermek bi şeyler öğrenmek Allah için bir adım atmaktır amacımız.
amacımız tebliğ ise ve amacımıza hizmet etmek istiyorsak evvela kendimizi sevdirmemiz bir tebliğ kuralıdır.sizin düşünceleriniz sizi bağlar tabii ki.size katılmadığım o kadar nokta var ki.ayetleri kendi başınıza yorum yapmanız bile yeterli sebeb sizi red için.ikinci konu ise burada sizi dinleyen sizinle anlaşabilen bir üyeye rastlamadım.sizin yüzünüzden burda yıllardır uye olanlar bile kaydını sildirdi.en güzel tarafınız kimseye hakaret etmemeniz.hakkınızı yemiyeyım.(bana yaptığınız hakaretleri saymıyorum Allaha havale etmiştim hesapda sormuyorum)sırf bunun için onlarca arkadaşım kırıldı bana.neden banlamıyorsun neden barındırıyorsun vs.
doğrusunu istersen senin siteye,islama,burdaki üyelere zarar verdiğini düşünüyorum.itiraz etmediğin bir konu kalmadı.alanında ihtisas sahibi alimlerin ittifakı bile seni durdurmadı.her konuya mutlaka bulacağın bir itirazın vardır.hepsi hurafe hepsi saçmalık hepsi uydurma sana göre.bence bu saçmalık hurafe ortamında sizin gibi değerli bir alimin işi olmamalı.sizi geçmişte sildim banladım.giderken bizlere lanet ederek gitmiştin.lanet ederken kalbin imanın çok sorumsuzca onaylamıştı.bize belam dedin bzi aşağıladın son nokta da ise lanet ettin.Allaha havale ettim.
senden ricam lütfen bu mukaddes gece hatırına(sana göre mukaddes değil tabii) burayı terket ve bi daha uğrama.
üyeliğini banlamak silmek zorunda da bırakma.giderken de hakaret etmesen sevinirim.çünkü artık seni taşıyamıyorum.gücüm kalmadı.
saygılar...


tamam artık sizin sitenize uğramıyacam.....Allah a havale işine gelince evet sadece ben ve sizin aranızda bi havale değil,bütün herkes arasında,hakaret edenler,haksız olanlar ve bunlara şahid olup sessiz kalanlar ben bunun hepsini Allah a havale ediyorum ve bekliyelim bakalım...Hükmünde adil olan Allah dır...
__________________
önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ...
Alıntı ile Cevapla