Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ağustos 2011, 00:00   Mesaj No:16

Kürt_Mücahide

Medineweb Üyesi
Kürt_Mücahide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Kürt_Mücahide isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 10660
Üyelik T.: 15 Eylül 2009
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Memleket:Amed
Yaş:34
Mesaj: 145
Konular: 2
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Allah'a mı kul olacağız, şeyhlere mi?

konu bana göre çok tutarsız.öyle lanse edilmiş ki adeta bir mürşitten ders almak,mürşide tapmak gibi verilmiş.bu cinayettir günahtır vebaldir kul hakkıdır iticidir.öleceksin sayın yazar.yazdıkların bir nebze doğru da olsa,genelleme yapmak hoş değildir.imam hanefinin mezhebini yayan,iki talebesidir.bu iki talebe imam tapıyormuydu! imam alinin etrafında toplanan bir gurup talebesi vardır,onu ve evlatlarını son nefesine kadar savunmuşlardır,ilim konusunda dizinin dibinden ayrılmamışlardır.bunlar imam aliye tapıyorlarmıydı!
konuya katılmıyorum ve şiddetle genellemesini red ediyorum.
burada sitenizin reklamını bol bol yapıyorsunuz.medineweb kurallarını okursanız,reklamın yasak olduğunu göreceksiniz.sitelerimiz islama hizmet etmektedir diyebilirsiniz.haklısınız da.sizin siteye uğradım biraz önce.medinewebden aldığınız makalelerin altındaki medineweb.net alıntısını bilinçlice kaldırmışsınız.neden acaba ? makaleleri aynen kopyalamışsınız ama altındaki kaynak silmişsiniz.hocanın iyi niyetli olduğundan şüphem yok ve bunu kullanıyorsunuz sanırım.sizinde iyi niyetli olmanız gerekmez mi ?
hiç bir site kendisinden alınan makalelerin altındaki alıntısının silinmesine izin vermez.DİKKATİNİZİ ÇEKERİM.
editör filan değilim bu konu medineweb yönetimini ilgilendirir tabii.kaç gündür yazayım dedim teredüt ettim.dayanamadım işte.
medineweb forum kuralları 2.madde aşağıya kopyalıyorum.kural uygulanmıyacaksa neden orda var?uygulanacaksa gereği neden yapılmıyor ?
2. İmzanızda her türlü reklam yasaktır ! Buna kendi siteniz yada başka sitelerin linklerini eklemekte dahildir.
Alıntı ile Cevapla