Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ağustos 2011, 00:41   Mesaj No:18

YASEMİN ATAMAN

Medineweb Sadık Üyesi
YASEMİN ATAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:YASEMİN ATAMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 11916
Üyelik T.: 02 Mart 2010
Arkadaşları:2
Cinsiyet:
Yaş:54
Mesaj: 487
Konular: 102
Beğenildi:5
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Allah'a mı kul olacağız, şeyhlere mi?

islamidiriliş.com sitesine alınan yazılar irfan beyin ve muhsin beyin yazılarıdır ki bunları kendi isimleri ile yayınladım ve bilgileride var. Ayrıca islami bilgileri aktarırken ad ve kişiler önemli değildir önemli olan anlatılan yazılanlardır. Sitenızın anasayfasının alt kısmına bakın göreceksiniz ki sitemin reklamı var bunu site sahıbınız ben demeden koydu ve islami sitelerin bir duvarın tuğlaları gıbı olması gerektığını vurguladı.


İslamidiriliş.com , medineweb gibi forum sitesi olsa belkı bu isyanınızda haklı olabilirsiniz fakat malesef forum sitesi değil gidenler görmüştür. Ayrıca şunuda bilmenizi isterim ki forum sitemde var muhsin bey bılıyor fakat reklamı sitenızde yok biz nasıl hareket edeceğimizi biliriz.

İmzamızı kaldırırız sorun değil ama şu bir gerçekmiş ki hala müminler davada kardeş olamamışlar. Sitenin reklamı, yazarlığı ön plana alacağınıza mesajla bildirip konuya odaklanabilirdiniz.

Evet ölüm var ve bu ölümü bugünün şeyhleri ve müritleri düşünsün hemde inceden inceye....


Cenneti vaad eden, günah çıkartan, el veren tövbe alan insanları sömürenler düşünsün. Gerçek Allah için hizmet verip, dava adamı olan imamlara salihlere sözümüz yok, Bazılarının şeyhıne söz gitmişki canları yanmış.


Allahtan başkasına kul olunmaz.

__________________
Alıntı ile Cevapla