|  03 Eylül 2011, 13:53 | Mesaj No:30 | 
  |  Durumu:    Medine No :  11916  Üyelik T.:
02 Mart 2010  Arkadaşları:2 Cinsiyet: Yaş:56 Mesaj :
487Konular:
102  Beğenildi:11 Beğendi:0
 Takdirleri:10 Takdir Et: 
	  Konu Bu  
				Üyemize Aittir! |   Cevap: Allah'a mı kul olacağız, şeyhlere mi? 
   Güzel kardeşim kendinize göre bir şeyler yazmışsınız ben yazdıklarınıza güler geçerim çünkü   site  adı değil insanlara verilen  bilgi aktarımı önemli fakat görünüyor ki siz   bu siteyi  ve yazılarınızı kendi dünyanızla yaşıyorsunuz fakat ben burda oyle kardeşler tanıdım ki  davası HAK, kelamı HAK, sözü HAk,   sitenin adını değil  konularını   ön plana alan  dava erleri.  tabi ki bu dava erleri arasında   çakıl taşlarıda olacak. Sizin yazdıklarınız savunduklarınız   beni hiç ilgilendirmiyor editorunuz uyarı yapmışsa bizde  uyarısına uymuuşuz.. yok dememişiz   video   bu sitenin editoru tarafından hazırlanmadı hazırlansaydı  bu sitenın reklamı olurdu... fakat hazırlanan sıtenın editoru  o sitenın reklamını uygun görmüş. Siz bir videoyu    benim sitemin adı yok diye izlemiyor   önemsemiyorsanız  bu beni ilgilendirmez  sizin sorununuz  dilediğiniz gibi yapın.Alıntı:   |  Kürt_Mücahide Üyemizden Alıntı
					   yalanıma nerden rastladın pis deli dumrul    
güzel ablam tabii ki önemli olan yazılanlar.muhsin hocanın tüm makaleleri altında adı soyadı ve sitesinin adı var.siz kopyalarken neden site adını kaldırdınız onu soruyorum? madem ki sizin için önemli değildir site adını özellikle kaldırmanız birazcık samimi gibi gelmedi bana.çocuk değiliz bize çukulata vererek kendini büyütme   
sitede görevli bir editör,görevi gereği sizi uyarmak zorunda.ve siz editörle dalga geçiyorsunuz.admine sorun diyorsunuz.kuralları yazan admindir.ve editörlere bu kuralları uygulayın demiştir.siz ne yapıyorsunuz? editörü tiye almak ! sen kimsin admini çağır gibi bir uslup.o zaman dediğin doğru ise editleri sizin emrinize alalım.yada hepsini uye yapalım.medinewebi sitenizin çiftliği gibi kullanmaya devam.nasılsa admin sizin adamınız! madem önemli olan yazılanlardır diyorsunuz.videolarınızda reklamınızdan yazılanlar okunamıyor neden acaba   
amacınız islamin dirilişmi sitenizin dirilişi mi  .gif) 
amann bana ne! |  

EDİTÖRÜNÜZE GELİNCE   yazısını okuduysanız  o kadar bilgili ve  dini tanıyor ki karşısındaki uyeyi, üyeliğide boş verin din kardeşini alaya  alıp   " dinde kolaylık var  sizden helallık alırım olur biter  yazabilmiş."

Sizin davanız   islam olsa   bu yazıyada uyarı atar  bunun ne kadar yalnış bir cümle okduğunu açıklardınız  fakat siz editörünüzü  savunmak veya  uyarının  dikkate alındığını   gereğinin yerine getirildiğini  örterek  HAKK'ı savunamıyorsunuz.

Bu yalnış cümleyi    neden göremediniz acaba  önce adil olmaya  davet ediyorum. Biz  çocukları çukulatayla  kandırmayız biz çocukları islami eğitimle sorunlarına ışık olup  yanlarında oluruz.Bu arada İRFAN KESER KARDEŞİMİN VE MUHSİN HOCAMIN  her yazısı  yayınlanacaktır hemde kendi adlarıyla...eğer peygamberi bir uslupla   yaklaşmış olsaydınız size cevabım    kardeşim site adını  almamı istiyorsanız bunuda yaparım   ne demek  olacaktı  lakın kardeşlerimin ve varsa yazısının yayınlanmasını isteyen HAKK'ın sesini duyurmak için   benimde ıkı satırım çıksın diyen   onuda  adıyla  yayınlıyacağım..

Ayrıca  bay olsun bayan olsun kimse karşısındakine sen kimsin hitabında bulunamaz?? Bu  saygısızlık olduğu kadar  benlik ifadesidir.Ben Allah'a kul olmak isteyen garip biriyim  dönüp  sen kimsin demiyeceğim  çünkü  bu  kelimeler müslümana yakışmaz   mekke  müşriklerinin yolundan değil peygamberin yolundan gitmek gerek..İlmi, malı, evladı  gücü benliği ile  övünen  kendini akıllı sanan zeki sanan çok cahiller gördük  ...

Hidayete şeyhi ile erenler  bir çok vaadlerle  ayaktalar.. Tabi bu şirke siz hidayet diyebilirsiniz. Rabıtalar,  sayıyla yapılan tesbihler,  evliya türbelerinden medet ummalar,  şehir şehir  gruplarla gezerek  evliya gezileri, cin çıkarmalar, şeyhlere  nikahlanarak cennet kadını olmak   daha sayalım mı?   hidayet buysa  buna inananların olsun..

islamidiriliş sitemin dirilişi olamaz  bu kelimeleriniz bile  cahillik benlik kokuyor   fakat göremediğiniz  şu,

islamidiriliş veya  başka dini siteler  İSLAMIN DİRİLİŞİNE  tohumlar serpiyor.Tüm dini sitelere ve Hakkı savunan adıl kardeşlerimize  saygım sonsuz.Peygamberi uslupla  seslenen her müslümana peygamberi dil ile yaklaşırım.

ne kadar üzücü ki  dini  savunmak için burda olan siz bu gerçeği göremiyor ve çomak sokmak için uğraşıyorsunuz.

KULA  kul olarak ibadet edenlerin, kula rabıta alarak ibadette  varım diyenlerin, kulun koyduğu  hükümlerle zikir edenlerin, Rabbi ile arasına  ibadet inanç, akide ve akaidleri için aracı koyanların, cenneti kul vasıtasıyla ondan aldığı el, tövbe ve cezbelerle  onun aracılığla    kazananlar  ŞİRK içindeler.

| 
  |  |   |