Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Eylül 2011, 13:53   Mesaj No:30

YASEMİN ATAMAN

Medineweb Sadık Üyesi
YASEMİN ATAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:YASEMİN ATAMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 11916
Üyelik T.: 02 Mart 2010
Arkadaşları:2
Cinsiyet:
Yaş:54
Mesaj: 487
Konular: 102
Beğenildi:5
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Allah'a mı kul olacağız, şeyhlere mi?

Alıntı:
Kürt_Mücahide Üyemizden Alıntı Mesajı göster
yalanıma nerden rastladın pis deli dumrul




güzel ablam tabii ki önemli olan yazılanlar.muhsin hocanın tüm makaleleri altında adı soyadı ve sitesinin adı var.siz kopyalarken neden site adını kaldırdınız onu soruyorum? madem ki sizin için önemli değildir site adını özellikle kaldırmanız birazcık samimi gibi gelmedi bana.çocuk değiliz bize çukulata vererek kendini büyütme
sitede görevli bir editör,görevi gereği sizi uyarmak zorunda.ve siz editörle dalga geçiyorsunuz.admine sorun diyorsunuz.kuralları yazan admindir.ve editörlere bu kuralları uygulayın demiştir.siz ne yapıyorsunuz? editörü tiye almak ! sen kimsin admini çağır gibi bir uslup.o zaman dediğin doğru ise editleri sizin emrinize alalım.yada hepsini uye yapalım.medinewebi sitenizin çiftliği gibi kullanmaya devam.nasılsa admin sizin adamınız! madem önemli olan yazılanlardır diyorsunuz.videolarınızda reklamınızdan yazılanlar okunamıyor neden acaba
amacınız islamin dirilişmi sitenizin dirilişi mi
amann bana ne!

Güzel kardeşim kendinize göre bir şeyler yazmışsınız ben yazdıklarınıza güler geçerim çünkü site adı değil insanlara verilen bilgi aktarımı önemli fakat görünüyor ki siz bu siteyi ve yazılarınızı kendi dünyanızla yaşıyorsunuz fakat ben burda oyle kardeşler tanıdım ki davası HAK, kelamı HAK, sözü HAk, sitenin adını değil konularını ön plana alan dava erleri. tabi ki bu dava erleri arasında çakıl taşlarıda olacak. Sizin yazdıklarınız savunduklarınız beni hiç ilgilendirmiyor editorunuz uyarı yapmışsa bizde uyarısına uymuuşuz.. yok dememişiz video bu sitenin editoru tarafından hazırlanmadı hazırlansaydı bu sitenın reklamı olurdu... fakat hazırlanan sıtenın editoru o sitenın reklamını uygun görmüş. Siz bir videoyu benim sitemin adı yok diye izlemiyor önemsemiyorsanız bu beni ilgilendirmez sizin sorununuz dilediğiniz gibi yapın.


EDİTÖRÜNÜZE GELİNCE yazısını okuduysanız o kadar bilgili ve dini tanıyor ki karşısındaki uyeyi, üyeliğide boş verin din kardeşini alaya alıp " dinde kolaylık var sizden helallık alırım olur biter yazabilmiş."

Sizin davanız islam olsa bu yazıyada uyarı atar bunun ne kadar yalnış bir cümle okduğunu açıklardınız fakat siz editörünüzü savunmak veya uyarının dikkate alındığını gereğinin yerine getirildiğini örterek HAKK'ı savunamıyorsunuz.

Bu yalnış cümleyi neden göremediniz acaba önce adil olmaya davet ediyorum. Biz çocukları çukulatayla kandırmayız biz çocukları islami eğitimle sorunlarına ışık olup yanlarında oluruz.Bu arada İRFAN KESER KARDEŞİMİN VE MUHSİN HOCAMIN her yazısı yayınlanacaktır hemde kendi adlarıyla...eğer peygamberi bir uslupla yaklaşmış olsaydınız size cevabım kardeşim site adını almamı istiyorsanız bunuda yaparım ne demek olacaktı lakın kardeşlerimin ve varsa yazısının yayınlanmasını isteyen HAKK'ın sesini duyurmak için benimde ıkı satırım çıksın diyen onuda adıyla yayınlıyacağım..

Ayrıca bay olsun bayan olsun kimse karşısındakine sen kimsin hitabında bulunamaz?? Bu saygısızlık olduğu kadar benlik ifadesidir.Ben Allah'a kul olmak isteyen garip biriyim dönüp sen kimsin demiyeceğim çünkü bu kelimeler müslümana yakışmaz mekke müşriklerinin yolundan değil peygamberin yolundan gitmek gerek..İlmi, malı, evladı gücü benliği ile övünen kendini akıllı sanan zeki sanan çok cahiller gördük ...


Hidayete şeyhi ile erenler bir çok vaadlerle ayaktalar.. Tabi bu şirke siz hidayet diyebilirsiniz. Rabıtalar, sayıyla yapılan tesbihler, evliya türbelerinden medet ummalar, şehir şehir gruplarla gezerek evliya gezileri, cin çıkarmalar, şeyhlere nikahlanarak cennet kadını olmak daha sayalım mı? hidayet buysa buna inananların olsun..

islamidiriliş sitemin dirilişi olamaz bu kelimeleriniz bile cahillik benlik kokuyor fakat göremediğiniz şu,

islamidiriliş veya başka dini siteler İSLAMIN DİRİLİŞİNE tohumlar serpiyor.Tüm dini sitelere ve Hakkı savunan adıl kardeşlerimize saygım sonsuz.Peygamberi uslupla seslenen her müslümana peygamberi dil ile yaklaşırım.

ne kadar üzücü ki dini savunmak için burda olan siz bu gerçeği göremiyor ve çomak sokmak için uğraşıyorsunuz.


KULA kul olarak ibadet edenlerin, kula rabıta alarak ibadette varım diyenlerin, kulun koyduğu hükümlerle zikir edenlerin, Rabbi ile arasına ibadet inanç, akide ve akaidleri için aracı koyanların, cenneti kul vasıtasıyla ondan aldığı el, tövbe ve cezbelerle onun aracılığla kazananlar ŞİRK içindeler.






__________________
Alıntı ile Cevapla