Konu Başlıkları: Şehitlerimiz için
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2011, 08:10   Mesaj No:7

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Şehitlerimiz için

Karşılıklı menfaatlaeri çakışan ve birbirleriyle restleşen çağın fravunlarının ortaya sergiledikleri kurtlar sofrasında yine kuzu[rainalaşmış] bilinçsiz halkların gencecik evlatlarına olmuştur.

Bu rainalaşmış toplum ne zamanki Kurana göre bu çocuklarının şehid olmadıklarının farkına varıp inanırlarsa işte o zaman BU KANLAR DURUR....

Ayrıca bu firavunların ekonomik ve insani[ordu],zorba,eşkiyalık güçlerinide bu rainalaşmış,zavallı halklardan alırlar her iki taraf içinde böyledir.

Tek çözüm adeletin özü ALLAHIN HÜKMÜNE RAZI OLUP,ALLAHIN HÜKMÜYLE İNSANLARI İDARE ETMEK...

Allahın hükmüyle hükmeden bi idarecinin kim olursa olsun yanında ,[ALLAHIN YOLUNDA] ölmek her müslüman için onur verici olmalı ve çocuklarınıda öyle yetiştirmelidir.

Bu farvunların düzenleride çok zayıftır yeterki Kurana inananlar birazcık kitaplarını okuyup anlamaya çalışsınlar ve tabiki UYGULAYARAK ve sadece Allah tan korkarak..

NİSA SÜRESİ...
76- İman edenler Allah yolunda savaşırlar; inkar edenler ise tağut[Kişiyi Allahın hükmünden alıkoymaya çalışan her şey] yolunda savaşırlar öyleyse şeytanın dostlarıyla savaşın. Hiç şüphesiz, şeytanın hileli-düzeni pek zayıftır.
Alıntı ile Cevapla