Konu Başlıkları: Mevlanadan Sözler-Medineweb
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ekim 2011, 23:10   Mesaj No:138

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Cinsiyet:
Memleket:istanbul
Yaş:53
Mesaj: 871
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Mevlanadan Sözler

Öncelikle şunu belirmekte fayda vardır... Aklımızı başkalarının cebinden çıkarmamız gerekmektedir. Allah islam-ın tarifini ne size ne bize nede başka herhangi birine bırakmamıştır. İslam dininin tarifinin ölçülerini kuran ve sünnette açık bir şekilde belitmiştir.

Biz müslümanlar islam dinini öğrenirken öğretirken yaşarken ve yaşamayı tebliğ ederken ölçü olarak Allah’ın ahirette hesaba çekeciği kitab-ı üzere bina ederiz..


Falankes böyle demiş filankes şöyle demiş.... demişlerle bina edilen din anlayışları biz müslümanlar tarafından asla kabul görebilir bir durum değildir...


Semihh bey size cevap yazacağım dediğim halde,siz hala benim yazdıklarıma neden cevap vermediniz diye itham ediyorsunuz. Bi sabır be insan...Bu söylediklerinizin tamamının cevapları Medineweb forumda var zaten.


Ama olsun ben yinede size tek tek cevap verecğim inşallah..


Şunuda belirtmeden geçemeyeceğim eğer bu forumda mülaza edecekseniz terbiye nezaket hakareti ima eden sözcükler kullanmadan dilediğiniz kadar kendi görüşlerinizi kes kopyala yaoıştır yapabilirsiniz demiştim.. Fakat siz bu uyarımı dikkate bile almadan yine nahoş cümleler kurmuşsunuz size verilen ceza bu sebepledir.

Ben şimdilik konuyu kilitliyorum size olan cevaplarımıda yazacağım inşallah...
__________________
Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli.
Alıntı ile Cevapla