Konu Başlıkları: Umudunu Kaybetmeyenlere!...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Kasım 2011, 23:03   Mesaj No:3

Esma_Nur

Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:kadın
Memleket:sivas/istanbul/
Mesaj: 5.442
Konular: 575
Beğenildi:4533
Beğendi:6131
Takdirleri:24126
Takdir Et:
Standart Cevap: Umudunu Kaybetmeynelere!...

Allah dilerse, Hz. İbrahim’i yakmayan ateş sizi de yakamaz.





‎"Maddi kapılarınız kilitliyse bedeniniz, manevi kapılarınız kilitliyse ruhaniyetiniz zindanda kalır. Özgürlük özlemindeki kırık kalpli bülbül gibi karanlık kafesinizde kendi inleyişinizi dinleyerek ömür tüketirsiniz.

Hayır, karanlık şartların kilitlerine bakıp karamsarlığa kapılmayın. Allah’tan ümide tutunun ki keramet kapıları önünüze açılsın, çukurlardan ufuklara uçabilme şansınız doğsun ve göklerden gönderilen gizemli destekler yardımınıza yetişsin.

Hz. Musa (as) ile halkı, Firavun ordusuyla Kızıldeniz arasında sıkışmıştı da, İlahî Azamet denizden yollar açmıştı. Hz. Yusuf (as) çocukken atıldığı kuş konmaz, kervan göçmez çölün ortasındaki kuyuda bulunup çıkarılmıştı da, büyüyüp Mısır kralına vezir olmuştu. Siz de mi bir denizin kenarında kilitlisiniz? Sizi de mi bir kuyuya attılar?

Karamsarlığın kahrında kaybolmayın. Şefkatli Sahibinizin “Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyiniz!” (Kur’an: 39;53) emrinin ışığına tutunun. Allah dilerse, Hz. İsmail’i (as) kesmeyen bıçak sizi de kesemez; Hz. İbrahim’i (as) yakmayan ateş sizi de yakamaz. Yeter ki güvendiğiniz, sığındığınız, ulaşmaya çırpındığınız yegâna kimse, Merhametli Mevla’nız olsun." M. Bozdağ
__________________
Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....
Alıntı ile Cevapla