Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Kasım 2011, 21:05   Mesaj No:2

mdm1

Avatar Otomotik
Durumu:mdm1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14647
Üyelik T.: 19 Kasım 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 56
Konular: 4
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Şeyhül Ekber Evliyatul Kebir Alimil Kebir Sultanlar Sultanı Pir Muhyiddini Ara

Kıymetli Bahri kardeşim, galibilik dininin misyonerciklerine "aktâp, evtâd, ebdâl ve esyâd" ı sormuşsun. Kardeş bunlar ayın belli günlerinde belli yönlerde çalışırlar, diğer günler fazla mesai yapmazlar, ee malum kainatı idare ediyor bu meçhul zevatlar, iş çok yorucu olunca mesaiye kalamıyorlar. Aralarında iş ve görev dağılımı yapmışlar, trafik işaretleri gibi değişik yönlere dağılmışlar. Hatta kimi astrolojik falcılıkla yıldızlara kadar mekiksiz çıkarılmışlar. Ee sözde kainatı idare ediyorlar, gezegenler arası tura katılmazlarsa olmaz. Plütonda kış tatili, Venüste yazlığa gidecekler tabi hakları.

Bir de tepesiyle ünlü bir şehirden eski çağların matrix ini halk arasında numaralı bir ağacın altında dikelim. Kim mi bu eski matrix, Muhyiddin Arabi zındığı. Tepesiyle ünlü şehirde tarikat ve tasavvuf bataklığına saplanmış bir kadıncağız, sahte şey-hinin palavralarıyla donatılmış. Neymiş efendim Arabi zındığı tepedeki ağacın birinin dibinde siyah gözlükleriyle, siyah paltosuyla bekliyormuş. Ecnebiler sinemada kendi metrix lerini oynattılarya, bizim sinemacı, uydurma menkıbeci, tiyatrocu, fıkracı tasavvufçu ve tarikatçılar hiç boş dururmu. Onlarda tarikat yapıtı olarak Arabiyi siyah gözlüklerle siyah paltosuyla çakma metrix olarak tasavvuf gişesine sürdüler. Hikaye film bu ya, Arabi denilen adam bilmem ne tepesinde bir ağacın dibinde siyah gözlükleri ve paltosuyla belirmiş miş. Saçları jöleli mi, biriyantinli mi, limonlumu, fötür şapkalı mı, o kadar detay bilinmiyor. Bilinen tek şey metrixle aynı anda sinemalara ve gişelere siyah gözlüğü ve paltosuyla çıkması. Bu arada bu hikayeye inandırılan zavallı kadın, halk arasında bahsi geçen tepedeki ağaçların pasif erkeklere numaralandığı müstehcen yorumlarını bilmiş olsaydı sanırım bu dediklerinden utanırdı. Öte yandan yine o tepenin, madde bağımlılarına, içkicilere ve kadın tüccarlarına mekan olduğunu bilmiş olsaydı, sahte şey-hini hiç oralarda metrix olarak canlandırma hikayelerine aldanmazdı. Yine bir zamanlar müstekbirliklerinden dolayı, kendilerine ölümsüzlük getireceğine ve bir çok batıl inanışa göre ölülerini mumyalatan o tepede türbe mezarları olan sultanların sözde müslüman olduklarını bilmiş olsaydı, ruh dünyası nasıl aydınlanırdı kim bilir.

Ecnebilerin bir tane metrixi varsa, bizim asırlardır metrixlerimiz Arabimiz var, abdalımız var, şapşalımız var. Heyyyt be bizim metrixlerimiz onlarınkini döver hem. Tutmayın tasavvufçuların tarikatçıların metrixlerini, abdallarını, şapşallarını, eskimiş esbablarını,onlar isteseler dünyayı tersine bile çevirirler bee.

Diyecem de,

Nerdee, zavallılar kendilerine bile fayda veremezler. Bazı zavvalılar bunlardan şefaat dilenirken, yarın ahirette bunlar başka şefaatçiler aramaya çıkacak. Bu dünyada oynayın bakalım metrixciklerinizi, elbet yarın hesap çetin olacak...!!!
Alıntı ile Cevapla