Konu Başlıkları: vehhabilerin bozuk yönleri
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2011, 01:05   Mesaj No:11

mdm1

Avatar Otomotik
Durumu:mdm1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14647
Üyelik T.: 19 Kasım 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 56
Konular: 4
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: vehhabilerin bozuk yönleri

Hira"m kardeşim.

Birincisi benim hocam senin hocanı döver çocuksu tepkimeyi nereden çıkardınız anlayamadım. Üstelik ben kendime şu hocamdır diye belirtmeme rağmen. Ben zaten reddiyemi ayet ve hadisler parametresinde sundum dikkatlice okumuş olsaydınız bunu farkedersiniz. Selef alimleri ile tasavvuf alimleri diyerek iki ayrı kulvarı siz kendiniz belirlemişiniz. Ben selef alimlerini sever sayarım ama asla tasavvuf inancının önderlerini benimsemem. Bırakında bu özgür seçme hakkı vicdani fikri hüriyet hakkım olsun.
İşte tam da beklediğim tepki şimdiden geldi demişsiniz ki:

__________________________________________________ ______________________
Muhakkak o aciz aklınız ile onların yazdığı ve bıraktığı emanetlerin bir sayfasını yazamaz ve o ihlasa erişemezsiniz bu tavrınızla.
__________________________________________________ _______________________


Kıymetli kardeşim aklımın acziyetini fikrimin eksikliğiyle, yani yazdıklarımdan karşıma çıkarabileceğiniz yanlışlarla ortaya koymalısınız. Kusura bakmayın aklımı doğrularla değilde hevanızla tartıyorsunuz ki bu yanlış denkleme ulaşıyorsunuz.

Her zaman şu sözüm bakidir, "cümlelerimde İslamın akaidine aykırı bir cümleyi her kim ispat ederse veya unutarak, yanılarak yaptığım bir hatayı bana her kim hatırlatırsa, canü gönülden ALLAH subhanehudan af diler muhatabım danda özür dilerim."

Yoksa rica ederim delilsiz afaki sözlerle aklımı yargı masasına yatıracaksak, ne bu yollara girerim, ne buna fırsatı veririm, ne de vaktimi böyle şeylere harcarım. Kısacası eyvallah der giderim...

Ben hangi alimleri yazımda kasdetmişimde siz bana o alimleri savunmaya geçmişsiniz.Rica ederim genelleme yaparak beni zan altına almaya çalışmayın buda size yakışmıyor. Bana isimler bazında örnek sunun.

Cennet belgesi elbetteki bana verilmemiş, ama sizlere dergahlarında 10 dakika kalanları bile cennetlik ilan edenlerin iddialı yazılarını açık örneklerle yazabilirim, buna ne dersiniz acaba!_?

Ayet ne diyor: Yerleri ve gökleri kim yarattı desen şüphesiz ALLAH diyecekler diyor. Yani müşriklerde ALLAH a inanıyordu , bunun yanında zati ve sıfatsal yönden ilahlaştırdıkları Putlara da tazim ve ibadet ediyorlardı.

Rica ederim şirke bulaşmışa müşrik, kainatı ilah addedene mülhit demem ağırınıza gidiyorsa, nasıl müslüman oluyorlar siz ilminizle anlatın bende ikna olabileyim, ben İslamı yanlış öğrenmişsem öğrendiğim dinden irtidat edeyim...
Alıntı ile Cevapla