|   Cevap: Hüküm Allah'ındır 
  Yorum yapan kardeşlerimden Allah razı olsun.Evet şimdi sizleri düşünmeye davet ediyorum!
 Biz özgür bir ülkede yaşamıyor muyuz? Hemde  öyle özgür  bir ülkeyiz diye  haykırıyoruz ki, şiirlerde makalelerde  yapılan konuşmalarda  medyada!!!!

ACABA???   gerçektende özgür bir ülkede mıyız?  Ben TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE yaşayan insanların özgür olduğuna inanmıyorum. Evet birileri özgür bu ülkede !!!!!

Yoksa bu özgürlük gizli kölelik, baskı   susturulmak  ve  tehdit mi?Medeniyet yollarını tıkamak, insanları kıyafetleri dinleri düşünceleri ile  sınıflandırmak mı???

Kılık kıyafet özgürlüğü var deniliyor!!!!!!!!

Gerçektende  var mı?
 Kimler için var?

Evet kılık kıyafet özgürlüğü var  eşitlik var  ama münafıkların hatta diyebiliriz ki Allah ın ayetini görmeyenler istedikleri  sınıfa veriyor bu özgürlüğü.

Açık kardeşlerimize    saygım var ama müslümanım deyıpte Allah ın ayetini duyup  titremıyorlarsa  bu bakışlarını onaylamıyorum. Bana düşen ayeti demek kişi istediği yolu seçer. Onların kılık kıyafeti  nasıl özgürse, sahılde mayosu  hatta  dahada  açıklığı ile  rahat rahat gezme özgürlüğü varsa, caddede  istediği boy etek, tayt , pantolon,  streçler  veya  dekolte gıyme  özgürlüğü varsa    mümin kardeşlerim kızlarım   içinde olmalı.

Açık bayana verilen kılık kıyafet özgürlüğü,  kapalı islam kadınınada   verilmeli.

ÖZGÜRLÜK O ZAMAN ÖZGÜRLÜK   olur . ADALET   dağıtan sahtekarlar  bence adaletten hiç anlamıyorlar.

Lafta özgür ülkenin, esirleriyiz biz müminler....

Desem ki bunu hak ediyoruz. Şimdi kızanlar vardır veya  söylenenler. Evet kardeşim  bu esirlik senin yüzünden benim yüzümden...

Müminler bir yürek olup kımlığımızı ortaya koyamıyoruz.Hakkımızı istemiyoruz. Hakkımızı aramıyoruz  itin köpeğin havlamasından baş döndürüyoruz davamızdan bu mu görevimiz?
 Acaba bu ülkeyi savunan cephede  şehit olanlar veya  görevde olanların anneleri  hiç kapalı değil mi?Bu nasıl  bir zihnıyet   işim içinse    kıyafetin önemli değil gel cepheye  ama  okul çalışma alanı olunca olmaz!!!

cephede   silah tutan ellerin kız kardeşleri kalem tutamaz mı?  Meslek sahıbı olamaz mı   mümin kardeşine yetişen bir dr   hemşire, veya bir öğretmen olamaz mı?

OLUR  kardeşim  olur  hemde  öyle bir olur ki,  tesettürü  kılık kıyafeti  edebi ile   kainat ona dua okur.İslamın nuru ile gönülleri feth ederler.

Ama  yo   illede dekolte  sahıpleri  bedenlerini sunanlar okuyacak kı  her dalda bunların sayesinde  prim yapanlar olacak. Hani modernlık medenıyet çalları  çalıyor ya  açıklık..

Şimdi eğer  bizim başörtümüz elimizden alınıyorsa   düşün bakalım sen ne yaptın bu konuda? Komşunun kızı  okula gıderken saçını açıp  markete gıderken  kapatıyorsa  buna olan tepkını dile getirdin mi ne yaptın?

iman etmek namaz kılmak, dua okumak kuran okumak değildir. Bu benim görüşüm.Acaba tüm tesettürlu kardeşlerimizi  bir anda  bilek beyin düşünce gücü ile  okullardan çeksek   milli eğitim ne yapar?
 Ama  bana dokunmayan yılan misalı  lafta  müslümanlarız    yaz çiz  ıkıde oku namazını kıl birde hac yaptınsa   tamam.

hayır zülme  hele minik çocuklar gözyaşı ile başörtüm dıyorsa burda  sana düşen  çok iş var. bu yola baş koymalısın.Senin kızın kardeşin olmasada   senin davan bu.

|