Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Aralık 2011, 15:57   Mesaj No:12

şule_naz

Avatar Otomotik
Durumu:şule_naz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15284
Üyelik T.: 15 Aralık 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: İki kelimeden hangisi sizsiniz? Kadın mı, bayan mı?

[la diyebilmek;146735]ŞULE NAZ ,hanım özgürlük nedir.

Siz evlerinize sin emrediyor diye kapattığınız dört duvar arasına sıkıştırıp hergün aynı oyunlarla kandırdığınız kadınlarınızı özgür mu sanıyorsunuz. sizin gözünüzde özgürdür fakat birde samimi olarak eşlerinize sorun bakalım. acaba böyle mi düşünüyor. etrafımda o kadar islamı yaşayan bayan var ki, görüyoruz hallerini gelmiş kaç yaşına viza kullanamaz, alışveriş yapmayı bilmez, ailesine gitmek için bile yolu izi bilmediği için eşi götürüp bırakır. bu mu özgürlük soruyorum size. islamı yaşarken tüm hayatın güzelliklerini yaşamadan bayan olduğunu unutmak sadece evinin çocuklarının ve eşinin kölesi. evet bunlar türkiyedeki köle kadınlar.

Modern ve ilimle kendini geliştiren hayatın akışını takıp eden bayanlarsa her yönden kendilerini geliştiriyor.

Bayan olabilmek çok güzel, tabii herkesbayan olamaz bu da var.

Kendini ifade edemeyen eski köylü kadınları demişsinizya,kişi kendini nasıl ifade etse köylülükten kurtula bilinir.

Sizler bunu benden daha iyi bilirsiniz. Kem kum eden boynu bükük bir kadın işinize geliyor belki. geliştirmemek yollarını açmamak ne derseniz tamam diyen bir eş. gözü açılmamalı çünkü her dediğimize tamam demeli emir kulu. biri bir soru sorsa eşim bilir diyen asalak hayat yaşayan bir eş. Sanki ona danışmanlık yapmakla kendini güçlü, reis sanan erkekler.

Bayanların aklı bilgisi ve her imkanı vardır kendini geliştirebilir yeterki birileri örümcek ağı örmesin.

Kuranda kadın deniliyormuş olabilir ne yapalım. o gün kadın bu gün bayan.


Ayrıca neden kişiler başkalarının hayatını kopyalamak ister yasemin hanım? neden sahabe kadınlarına özenıyorsunuz size bir hayat verilmiş sizin gücünüz aklınız iradeniz yok mu ki bu kopyalama arzusu var sizde.?

Belkide özgür karar alma gücünüz yoktur olabilir ama bir an önce sıyrılmalısınız kölelikten.




Ki köylüler mi özgür yoksa siz mi.


gülümseyen0 00gülümseye n000 köylüler demek isterdim ama bu çağda hayatın akışını takıp edip başı dık, ayakları üzerinde hayata sarılan bayanlar özgür.


kendi çocuğuna bakmaktan daha aciz ve köleleştirilmiş sahnelerde aksesuar haline gelmiş kamyon reklamlarında dahi kullanılan bayanlar mı daha özgür ve kendini daha iyi ifade ediyor. çocuğuna bakmaya dahi fırsat verilmeyen bayanlar mı daha özgür.sizce iffet nedir,sizin için neyi ifade eder.


Bunları yazarken hiç düşündünüz mu o kamıyon reklamlarını acaba izleyenlerdesizler değil misiniz? sizin isteğinizle çevrilmiyor mu talep olmasa olmaz bunu istiyen yine bu toplum ayrıca o reklamlarda bayanların yanında kide erkekler yanı alan memnun veren memnun toplum ise daha memnun. sorun yok. tabii kendine güvenemeyenler modernliğe gelişim tünelinin akımına ayak uyduramazlar basit yerlere takılıp bir altındakını susturmak onu hımayesindetutmayı başarı sanırlar.


[/QUOTE]



Bayan olmak herkesenasip olsun. Her bayan istediği gibi, istediği şekilde bulunabilir.
Alıntı ile Cevapla