Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Aralık 2011, 16:36   Mesaj No:14

huzurda olmak

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:huzurda olmak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15304
Üyelik T.: 17 Aralık 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 15
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: İki kelimeden hangisi sizsiniz? Kadın mı, bayan mı?

Alıntı:
Esma_Nur Üyemizden Alıntı Mesajı göster
sule naz kimsin necisin ne amaçla burdasın tam anlıyabilmiş değilim. burdaya gelipde kimseye hakaret etme gibi bir lüksün yok sen burda yazılanlardan azda olsa bir şeyler anlıyamamışsan sana daha bir şeyler anlatmaya gerek yok kapasiten bu..... seni buraya kimse zorla üye yapmadı senın gibileride bu forum istemz senin gibi çatlak sesler her zmn her yerde olur ama kovulur.

mutlaka gerçeklerin karşısında öfkesini dile getirenler olacaktır bu çok normal.


Şule hanıma şunu demek isterim ki,

ben kuranın anlattığı gibi bir kadın değilim ve bundan çok üzgünüm. bu yazıyı okuyupta yazarın ne demek istediğini dünden beri düşünüyordum ve anladım evet yazar çok haklı. Türkçemize başka bir dilden gelen kelimeyi o kadar benimsemişiz ki o kelimenin yabancılığıyla hayatımızda devrimler yaratanlar var.

Kadın olmak kadın olabilmek ne kadar güzel bir düşünce bu cümleyi yazarken içim huzur doldu. Kadın özeli ile kendine saklı veya saklamak için mücadele eden, çevresine huzur vermek için çırpınan Allah için adım atan.

oysa sizlerin ifade ettiği gibi nice açık ve kapalı bayanlar var kı kadınlıktan uzak.


Ben açık ve bayan olarak yaşayan bir insandım dün öğlene kadar. Dün nette bu yazıyı görünce dıkkatımı çekti ve uzun uzun düşündüm. 35 yaşındayım ve hayatımda tokat gıbı geldi bu yazı. neden nasıl bilmiyorum ama kendimi uzun uzun sorguladım.cümleleri yazar tam açmamış yada açmak istememiş çünkü tepkide olabilir böyle bir yazıya belkide tartşmalara tedbirdir .


kendisine teşekkür ediyorum en hoşuma giden sözlerden biri ise "kapalı veya açık bayanlar" demesi yanı buda kardeşimizin kapalıyada açığada saygılı olmasını ortaya koymuş.

şimdi beni 24 saatte düşündüren ve hayatımı gözden geçirten yazıyla fırtınalarımı hatta tusunamilerimi paylaşsam ayıp olur mu bilmiyorum. demezsem bu mutluluğu yaşayamıyacam veya bayanların gizledikleri yıne örtülecek gizlenecek
Alıntı ile Cevapla