Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Aralık 2011, 16:54   Mesaj No:15

huzurda olmak

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:huzurda olmak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15304
Üyelik T.: 17 Aralık 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 15
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: İki kelimeden hangisi sizsiniz? Kadın mı, bayan mı?

Ve huzurdayım, önce rabbimin sonra siz islam mücahidlerinin huzurunda,

huzurda oldum bir yazıyla Allah ım kim inanır buna?

dün yazıyı okudum önce tepki verdim sonra bir daha okuyup altına yorum yazacak yazara tepkımı verecektim.ve yorum sayfasını doldurmak için bir daha okurken içimden bir ses bu sensin diyordu.

düşündüm neti kapattım ve işyerinde kahvemi kapıp sakınleştım. sanki içimdeki ses dahada arttı bir daha okudum yüreğim dile geldi sonra aklım ruhum hepsi bana birşeyler fısıldadı.

Ben 35 yaşında çalışan bir bayanım ve iş yerim özel. Kuranı çok bilmem kulaktan dolma buyukler der kapanmak farz ama bu çağda kapanmamak farz diye kabullenmiştim.

yazarın yazdıkları hepsi doğru. işe girerken etek boyumu patronum verdi. hatta eteğin altına giyilecek çorabın açıklık koyuluk rengine kadar. muz çorap iş yerinde istenmiyor.

Topuklu ayakkabı şart.ben işe gırdım dıye düşünüp yıllardır çalışıyordum. bu yazı ile işe girmediğim gerçeğini gördüm bunu biliyordum hem de çok ıyı fakat kabullenmıyordum.Çocuğumu sabah 6 da kreşin servisine veriyor akşam 6 da alıyorum haftanın bazı günleri ise anneanne babaanne alıyor mesaiye kalıyorum bazan onu hiç görmeden ertesi akşama kalıyorum. sankı alsam akşam iş güç ertesi gunun hazırlığıyla ne kadar ilgilenıyorsam

ya eşim iş hayatının ve ev toplantıların yorgunluğundan akşam çaylarını uyukluyarak içiyoruz.ve eşim 4 yıldır akşamları dışarı takılıyor kahve, cafe gibi arkadaş çevresine.


şimdi bu yazı benim nasıl modernlık havasıyla çıktığım yolda ne hale geldiğimi gösterdi.

bugün ilk olarak iş hayatımı bitirdim. çocuğumu kreşten aldım. Bu akşam aile buyuklerimizle hep beraber yemek yıyecez salonda masamı döşedim evimde şu an misafirler var . en güzeli ise eşim karşısında göreceği eşten haberi yok.



Ben kadın olmak istiyorum değerli kardeşler. bayanlık tüm hayatımı alt üst etmiş kadın olmaya karar verip hayatımı yenıden başlattığım anda içim huzur doldu.

Açık bir insanım eşimle konuşup yarın kapanacağım ve ilk olarak kadınlar dıye geçen ayetleri okumayla kuranı öğrenıp okuyacağım.

oh. itiraf edince çok rahatladım. çok mutluyum hayat benim için bu gün başladı. Bedenim huzur yağmuru ile yıkandı bu gün .

Artık bir kadın gibi nefes alacağım. tüm pis gözlere perdeleri kapattım.
Alıntı ile Cevapla