Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Aralık 2011, 14:38   Mesaj No:3

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Tarikatını veya şeyhini, bana söyle SANA NE OLDUĞUNU SÖYLİYEYİM..

aslıı hanım duygusal olmayalım lütfen,videodaki bilgiler tamamen delillidir ayrıca CENNETİN KAPISINDA LAİLAHE İLLALAH MUHAMMED RASULULLAH yazmış diyenler ilimsiz atmasyon yapanlardır.Her peygamber kendi dönemindeki insanları LAİLAHE İLLALLAH a çağırırken,kendi peygamberliğinin tasdik edilmesininde mecburi olduğunu söyleyip,örneğin,lailahe illallah isa rasulullah,lailahe illallah musa rasulullah,lailahe illallah yusuf rasulullah,ve bütün peygamberlerde aynı çağrıda bulunmuşlardır,muhammed peygamberde kendi ümmetini LAİLAHE İLLALLAH MUHAMMED RASULULLAHA çağırmış.

Şimdi sizin cennet kapısındaki tezinize göre BÜTÜN PEYGAMBERLERİNDE isimleri aynen yazılı olması lazım değil mi..

son olarak güzel ablam,ne zaman bu duygusallaıktan ve körü körüne bağlılıktan kurtulup kuran ile dini,Allah ı,peygamberi anlarsanız emin olun o zaman bu videodaki apaçık sapıklıklarıda göreceksiniz.

Peygamberin yaşadığı toplumun içinde bi grup insanda PEYGAMBERİNDE TIPKI KENDİLERİ GİBİ Bİ İNSAN OLDUĞU ve kendileri gibi çarşı,pazarda dolaştığı,kendileri gibi uyuduğu,ağladığı,sıkıldığı,acıktığı gibi olduğu için inanmamışlar.

Evet muhammed peygamber
Allahın rasuludur,kulların arasından şeçilmiştir ama Allah kendisini yine kendi dilinde şu ayetle bizim gibi olduğunu söylemesinide emretmiştir...

KEHF SÜRESİ..110..DEKİ BENDE SİZİN GİBİ BİR BEŞERİM..

saygılar ablama...
Alıntı ile Cevapla