Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ocak 2012, 01:18   Mesaj No:25

aslıı

Medineweb Sadık Üyesi
aslıı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:aslıı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15266
Üyelik T.: 13 Aralık 2011
Arkadaşları:18
Cinsiyet:
Yaş:30
Mesaj: 751
Konular: 119
Beğenildi:62
Beğendi:29
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Prof. Dr. M. Hayri Kırbaşoğlu’nun Hz. İsa’yı (a.s) Gökten İndiren Hadislerin T

Alıntı:
Esadullah Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Güzel kardeşim inşaallah bu konuda da bilgi paylaşımında bulunuruz, Lakin şunu unutma Ayetlerde nasıl Müteşabih olanlar varsa Hadislerde de bu vardır.Bildirilen kıyamet Alametlerini hadiste geldiği gibi alırsak hataya düşeriz ki hala insanlar Mehdi beklemekte ve alenen çıkıp ben mehdiyim demesini beklemekte ve en acısı ise buna kendilerini bağlamalarıdır.

Mehdi gelse ne gelmese ne kardeşim Kişi kendini o güne hazırlamadıktan sonra kişi Allaha c.c. kulluk ve Resule s.a.v itaatinde eksik olduktan sonra Mehdi değil mehdiler gelse ne olur? Mehdinin bir misyonu var işi odur gelir yapar görevini , kul kendi görevini yapmalıdır.

Biz Mehdinin geleceğine iman ederiz ama Mehdi gelince nasılsa kurtulacaz diyerek yan gelip yatmayız Allahın c.c. emirleri ve Resulün s.a.v emirleri bellidir.Bunları yapmayan bir kişiy Ne Mehdi kurtarır nede başkası...

Dediğim gibi bu saydıklarına biz iman ederiz Ehli Sünnet olarak ama yapmamız gereken neyse onu yaparız inşaallah güzel kalpli kardeşim...

vesselam veddua velmahabbe
abim tabikide mehdi gelecek deyip tembellik yapılmaz zaten mehti ordusuna yan gelip yatanı alır mı hiç tabikide çalışıp görevimizi yapıcaz kıyamet alametlerinde geçiyo mu diye sormamın nedeni başkaydı çalışmalarınızı bekliyorum abim yalnız bi sorum olacak şimdi mehti sizin yazınızda belirttiginiz gibi en çok rivayet eden güvenilir sahabeler tarafından gelecegi rivayet edilmiş buna inanmamanın hükmü nedir ?
__________________
‎''onlar sanıyorlar ki,
biz sussak mesele kalmayacak.
halbuki,biz sussak, tarih susmayacak..
tarih sussa, hakikat susmayacak........''
Alıntı ile Cevapla