Konu Başlıkları: ZEMZEM suyunun müthiş sırları
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2012, 12:59   Mesaj No:15

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:50
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1173
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart Cevap: ZEMZEM suyunun müthiş sırları

1-Resulullah'tan geriye kalan hırka,sakal vs'lere ibadet etmiyoruz..onlar hatıraların en değerlisi.parmağındaki yüzük bile sana eşinin hatırası değilmi? hz ömer taa yemene kadar gelip hırkayı veyzel karaniye vermesi espirisini anlıyamazsın sen xorti baş..

2-uhud harbinde katadenin gözüne ok isabet edip,resulullahın el sürmesiyle hemen iyileşmesi,hayber savaşında hz alinin ağrıyan gözüne tükürüğünü sürmesi hemen iyileşmesi vs vs vs yüzlerce sahih hasen garip mutevatir haberlere hurafe deyıp geçeceksen,konuşulacak bir konu kalmadı demektir.

3-"SAYIN HOCAM AYNI ŞEYLERE SÖYLÜYORUZ DOĞRUDUR AMA BENİM SİZDEN İSTEDİĞİM PEYGAMBERİN KENDİSİNİN SÖYLEMEDİĞİ VE PEYGAMBERDE OLMAYAN BAZI ÖZELLİKLERİ PEYGAMBERDE VARMIŞ GİBİ YANSITAN..." demişsin...peygamberin söylemediğinden eminsinde neden söylediğinden emin olamıyorsun? dikkat ettin mi bilmiyorum,hatırlatayım istersen...hangi konu olursa olsun,(geçmişteki mesajlarına konularına göz at),İTİRAZVARİ,MUHALEFETVARİ bir yaklaşımın evrensel oldu artık.bir gün muhalif olmadığın bir konuyu görsem,"sıradaki ezanı bu gün muhalif olmayan kardeşimize gelsin" der okuruz elbette dikkatlı olacağız,hurafeye bidata karşı uyanık olacağız...maliyenin vergi kaçıran esnaf avına çıkması gibi olmasın e mi ?

Allahım bu kardeşimizden bir gün de muhalif olmadığı bir konuyu görmeyı nasip et..
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla