6. Meal Hatmimiz Açılmıştır,

1.Cüz- = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] = OKUNDU  
2.Cüz =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] 
  3.Cüz = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]   
4.Cüz = 

5.Cüz-  ==   6.Cüz-  = 

7.Cüz- =Yasemin Ataman = OKUNDU  
8.Cüz=  
9.Cüz-  =  
10.Cüz-  =  

11.Cüz- =  
12.Cüz-  =  
 13.Cüz-   = 
14-Cüz:İncesızı= OKUNDU  
15.Cüz=
16.Cüz-  =

17.Cüz-  =  
18.Cüz-  =

19.Cüz-  =

20.Cüz-  =

21 Cüz= =  
22.Cüz =  
   23.Cüz-  =    24.Cüz-  =

25.Cüz-  =   
26.Cüz-    =  
  27.Cüz-  =

28.Cüz-  =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  
29.Cüz-  =Yavuz Selim 
30.Cüz-  =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]   5. Cüzden 

yetersiz  kardeşlerim  ve FERDİ BEY    cüzlerimizi okuduksa lütfen not düşelim.

Alıntı:
     la diyebilmek Üyemizden Alıntı
					     6.meal den, 1. cüzü ben alıyorum inşaallah..   |  

Ve la diyebilmek kardeşimin 6. cüz  talebi beni çok sevindirdi Rabbim  kendisinden razı olsun. Arapça   hatimlerin  haftalık indiği bir toplumda  mealden ne kadar uzak  yaşıyoruz. Ben isterdim ki haftada bir meal hatmi bitirebilseydik. Tüm  kardeşlerimin  haftada  bir cüz okuyacak zamanını ayırmasını, ortak bir   yürek  sesi ile bu paylaşımda bir araya gelmek istiyordum.Haydi  arabada, parkta, evde  iş yerlerinde öğlen paydaslarında    haftada   sadece bir cüz okumak için  vakit ayıralım.