Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Şubat 2012, 16:14   Mesaj No:3

kamer34

Medineweb Sadık Üyesi
kamer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:kamer34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13038
Üyelik T.: 14 Aralık 2010
Arkadaşları:9
Cinsiyet:
Memleket:istanbul
Yaş:53
Mesaj: 871
Konular: 41
Beğenildi:6
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Her Yüzyılın başında bir Müceddid gelir Hadisinde ki incelik

Sâbikûn, nur kaynağı Kur’anı Kerîm ve hadisi şeriflerle beşere saadet ve huzur behşeden şeriatı garrâ ve sünneti seniyye ile tarîki Hakka giden fırka-i nâciye ve ehli sünnet olan evliya zümresidir.
alıntı

Tarikat dininin sözde alimlerinin “fırkayı NACİYE “ olduklarınıda böylece öğrenmiş olduk.. Hepsi haşa FENAFİLLAH olmuşlardır... Fakat ne yazıktırki islam dini ile müşerref olamamışlardır..

Henüz bu dünyada iken kendi şarlatanlarına Allah’ın indinde mevkiler tahsiz edenlere sorum şu. Sizin elinizde buna dair bir belgemi var? yoksa bizim bilmediğimiz başka bir Allah’tan sizlere vahiymi geliyor , o halde eğer doğru sözlü iseniz haydin artık delilinizi getirin bakalım... Allah’a yalancı gruhlara hidayet vermez...

Neml/ 64. (Onlar mı hayırlı) yoksa ilk baştan yaratan, sonra yaratmayı tekrar eden ve sizi hem gökten hem yerden rızıklandıran mı? Allah’tan başka bir ilahınımzı mı var! De ki: Eğer doğru söylüyorsanız siz kesin delilinizi getirin!”

Bakara/ 111. “(Ehl-i kitap Yahudiler yahut hıristiyanlar hariç hiç kimse cennete giremeyecek, dediler. Bu onların kuruntusudur. Sen de onlara: Eğer sahiden doğru söylüyorsanız delilinizi getirin, de.”

Cenab-ı Mevla Bakara Suresi 111.Ayeti kerimesinde mealen buyuruyor ki,”Deki hadi delilinizi getirin”Madem müslümanım diyorsun buyur o zaman.Neye göre Müslümansın.Kim seni Müslüman yaptı.Gece yattın sabahında Müslüman olarak mı kalktın?Neye dayanacaksın,delilin ne?

Yahudi ve hıristiyanlar gibi boş iddialarda bulnan kendi şeyhlerini Allah’ın zatında görenler haydin bakalım yüce rabbimin ayetlerine cevap verin de delilinizi getirin bakalım..

Bu ayetlerden çıkarılacak sonuç şudur.Herkim ,ben müslümanım diyorsa,Allahın peygamberine uyacak.O,neyi yasaklamışsa ondan sakınacak.O,neyi emretmişse ona yapışacak.Allah’a ve Resulune muhalefet etmeyecek,aksi taktirde” Başlarına dünyada bir bela gelmesinden yahut ahrette gayet acı bir azap gelmesinden korkup çekinsinler(Nur/63)
__________________
Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli.
Alıntı ile Cevapla