Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Şubat 2012, 20:44   Mesaj No:12

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Tasavvuf İnsanlığa Ne Vaat Ediyor?

Ben müslüman olduğumdan bu yanı hakkı ve batılı apaçık ortaya koymak için,gücüm nispetincede bu şahidliğimi sürdürüyorum,tabiki yeterlimiyim onuda rabbimiz bilir ve hepte rabbimden ilmimi artırmayı ve bu ilmide yine kendi dininin gereklerinin istikametinde kullanmadada yardımını talep ediyorum.

Gerek paylaşımlarımda ,gerek paylaşımcı arkadaşların konularına katılımlarımda hep adeletli olmam için kuran ışığında peygamberin pıratiğini göz önünde bulundurmuş ve öylede hayatıma taşımışım,sitede yazdığım hiç bir yazıda hiç kimseyi aşağılamamışım,Rabbimizin verdiği beyan doğrultusunda kime hangi elbise uymuşsa onu vermişim,bunları gerek videolarla ,gerek yazılarla atıp tutmamışım ve kendi söylemleridir bunlar,ha bazı arkadaşlara AYET,HADİS,VE BU TASAVVUF EKOLUNUN HOCA ALİMLERİNİN söylemleri boş geliyorda olabilir.Peki ne yazayım,ne vereyim ki tatmin olacaksınız,[ha ben hiç bir zaman kimse tatmin olsun diyede bir şey yazmıyor ve paylaşmıyorum].

Hak ve batıla şahidliğimi gösteriyorum,ve bunuda mahşerdede rabbime sunup Yalnız ALLAHTANDA ŞEFAAT diliyecem..

Benimle tam zıd fikir ve paylaşımda olanlarda mahşerde yine bunları savunacaklardır ve savunduklarındanda şefaat isteyeceklerdir.

Benimde yazdıklarım,onlarında yazdıkları ortada ve ben kime ne hakaret etmişim onu verin.adelete gelince adeletsizlik ilk başta düşüncede başlar ve daha sonrada fiile dönüşür ben adeletsiz davranmamak için ilk başta kendimie uyarı olsun diye imzamıda ADELET YÖNÜNDE YAZ MIŞIM...

SAĞLICAKLA KALIN....
__________________
önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ...
Alıntı ile Cevapla