Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2012, 09:26   Mesaj No:20

dua dilencisi

Medineweb Sadık Üyesi
dua dilencisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:dua dilencisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 6969
Üyelik T.: 10 Şubat 2009
Arkadaşları:32
Cinsiyet:
Memleket:Ankara
Mesaj: 999
Konular: 28
Beğenildi:102
Beğendi:27
Takdirleri:690
Takdir Et:
Standart Cevap: Tasavvuf İnsanlığa Ne Vaat Ediyor?

Alıntı:
@MAVERA@ Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Bu yazıyı okyunca çok üzüldüm.şeytan bir kere insanın kanında dolaşmaya görsün,ondan sonra insanın başına türlü türlü işler açar.


sonrada insana batılı hak olarak gösterir. bziler okumak zorundayız çünkü kendi dinimiz hakkın da çok bilgisiz ve cahil bir haldeyiz. bazı müslümanlar şirki küfürü açıkca belli olan yazıları ortaya koydukları halde bazıinsanlarda siz kalbini açıp baktınızmı gibi basit saçma birsavunma yapıyorlar. adamların şirki küfürü aleniiken neden içini açıp baksınlarki.


onların şirkleri küfürleri içlerinde değilki hattaki dışlarına yansımış boğazlarından kitaplarına hayatlarına kadar dökülmüştür. ben bu cahil bilgisiz halimle bileanlayabiliyorken bazı insanlar okudukları halde nasıl bu kadar görmez oluyorlar anlamıyorum.

birde şu mantık çok ilginç ayetleriokuyorlar onların getirip bazı şahıslara nisbet ediyorlar diyor bacım.

bak bacım senin bazı kişiler dediğin zatlar o ayetlerden muaftırlar o ayetler onlara işlemez diye elinde bir ayetmi vardır. kamer34 hocam başka bir makalesinde yazmıştı ayetler kişileri değil sıfatları verir her kim şu şu işi yaparsa müslüman yada kafir olur der.

Allah ıslah etsin ne diye billirimki


İBRAHİM 52.

İşte bu (Kur’an), kendisiyle uyarılsınlar, Allah’ın ancak bir tek ilah olduğunu bilsinler ve akıl sahipleri iyice düşünüp öğüt alsınlar diye insanlara (gönderilmiş) bir bildiridir.

bunu söyleyen kuran inşallah düşünür ona göre öğüt alırız..


marsta adamgetirmek .fesübhanallah. bunada insanlar inanıyor sonra inanmayanlara nato kafa deniliyor. fesübhanallah.


asıl nato kafa kimlerdir rabbim daha iyi biliyor.


kamer hocadan allah razı olsun
Yorumumda üzülecek bir söz yok kendinizi heder etmeyin Üzülmeyin gerek yok acaba diyorum sizdemi formda nickini değiştirenlerdensiniz formda faal göremediğimiz birileri işlerine gelen konularda yorumlarda çıkıveriyolar farklı isimlerle yazdıklarınız okuduklarımız mükemmelde bizlere acıyan sizlerin yaşam tarzını merak ediyorum yazdıklarınız kadar 4 4 lük yaşayan ayetleri tam hayatlarına geçirmiş ve her nefeste yazdıklarınızı kılı kırk yaracasına yaşayanlardanmısınız ..sanki öyle yazmışsınız ki sizler müslüman alıntı yaptığınız şahsım gayri müslim ...Siz acımaya devam edin Allah c.c. şüpesiz kalpleri bilendir kardeşim
__________________
Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır..
Alıntı ile Cevapla